fra kr. 1507
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Vidste I, at øl indeholder mange sunde ting, og at øl ikke kun kan bruges til at drikke? Det er faktisk rigtig godt for huden. Den høje dosis af vitaminer og enzymer fra øllen er med til, at få huden til at se og føles sundere og yngre. Og selvom nogen måske ville sige, at det er synd at bade i øllen, i stedet for at drikke den, så mener jeg, at det da helt sikkert skal prøves!

Med denne deal skal I bestille selve rejsen (med hotel og fly) og jeres dag i ølspaen to forskellige steder! 

Og lige nu kan I kombinere de to gode bruge af øl! Jeg har nemlig samlet et tilbud til ølbyen Prag, hvor I kan nyde et besøg i en af byens fedeste ølspaer! Bare kig med her!

Tilbud på Ølspa starter fra 87  € ved 1 person – med det er billigere jo flere I bestiller til.

Book en dag i ølspa lige her

Læs også min rejseguide til Prag

Storbyferie & ølspa i Prag

På denne tur skal I bo på det 3* Hotel Andel. Hotellet er hyggeligt og klassisk indrettet, og værelserne er meget komfortable. Her bor i i centrum af Prag, med kort afstand til mange af de kendte seværdigheder i byen. Der er gratis morgenmad med i dette tilbud og I får desuden gratis WiFi.

Selve rejsen og hotelopholdet har jeg fundet via Expedia, og her kan I rejse billigst på disse datoer:

deal-screenshot