fra kr. 4869

New York kalder! Er du til storbyferier, så er du absolut også til storbyferie i New York. Med denne rejse får du 4, 5 eller 7 overnatninger i New York inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Billund, og prisen er i bund!

Byen er imponerende skyskrabere, farverige gader og nye oplevelser overalt. Det kan være svært at vide, hvilke attraktioner, man skal give sig i kast med, derfor har jeg lavet en guide. I ‘New York – guide til de vigtigste attraktioner‘ får du et overblik over de seværdigheder, som du ikke må misse, når du besøger The Big Apple.

Køb billetter til seværdighederne via Tiqets.com og spring køen over

I kan glæde jer til et imponerende udvalg af spisesteder, enorme stormagasiner, historiske bygninger, smukke parker og interessante museer – I kommer ikke til at kede jer i New York.

Storbyferie i New York

Det er Travelbird.dk, at I finder denne billige rejse til New York.

I bliver indkvarteret på det 4-stjernede Holiday Inn Manhattan Financial District (4 ud af 5 på TripAdvisor), der er beliggende i hjertet af Lower Manhattan. Hotellet er det højeste Holiday Inn i hele verden, og med sine 50 etager er det også et af New Yorks allerhøjeste hoteller. I gåafstand herfra finder I bl.a. Wall Street, 9/11-monumentet og flere andre af New Yorks mest populære attraktioner. I lobbyen ligger St. George Tavern, der både har en asiatisk inspireret menu og afslappet pub-stemning. Det er også et fitnesscenteret, hvis I vil have sved på panden.  

I bor på et dobbeltværelse, der er indrettet med en ekstra stor seng, skrivebord, skab, aircondition, telefon og TV med masser af kanaler, og I har eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Fra værelset har I udsigt til til Frihedsgudinden og den fantastiske Manhattan skyline.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning