fra kr. 5709

New York kalder! Er du til storbyferier, så er du absolut også til storbyferie i New York. Med denne rejse får du 4, 5 eller 7 overnatninger i New York inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Billund, og prisen er i bund!

Byen er imponerende skyskrabere, farverige gader og nye oplevelser overalt. Det kan være svært at vide, hvilke attraktioner, man skal give sig i kast med, derfor har jeg lavet en guide. I ‘New York – guide til de vigtigste attraktioner‘ får du et overblik over de seværdigheder, som du ikke må misse, når du besøger The Big Apple.

I kan glæde jer til et imponerende udvalg af spisesteder, enorme stormagasiner, historiske bygninger, smukke parker og interessante museer – I kommer ikke til at kede jer i New York.

Storbyferie i New York

Det er Travelbird.dk, at I finder denne rejse.

I bliver indkvarteret på det 4-stjernede Holiday Inn Manhattan Financial District (4 ud af 5 på TripAdvisor), der er beliggende i hjertet af Lower Manhattan. Hotellet er det højeste Holiday Inn i hele verden, og med sine 50 etager er det også et af New Yorks allerhøjeste hoteller. I gåafstand herfra finder I bl.a. Wall Street, 9/11-monumentet og flere andre af New Yorks mest populære attraktioner. I lobbyen ligger St. George Tavern, der både har en asiatisk inspireret menu og afslappet pub-stemning. Det er også et fitnesscenteret, hvis I vil have sved på panden.  

I bor på et dobbeltværelse, der er indrettet med en ekstrastor seng, skrivebord, skab, aircondition, telefon og TV med masser af kanaler, og I har eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Fra værelset har I udsigt til til Frihedsgudinden og Manhattans fantastiske skyline.

new york city taxi-cab-381233_1920 pixabay-2

deal-screenshot

NYC1
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning