Rejs til New York med Expedia! The City of Dreams, The Big Apple, Byen, der aldrig sover — Kært barn har mange navne, men den har endnu flere seværdigheder! Manhattan er en en sammenkogning af forskellige kulturer og historier. Og byen er fyldt med fede butikker! Alligevel er byens ikoniske gader ekstremt hyggelige. Se Manhattan og Times Square lyse op i natten, gå en tur i Central Park eller besøg verdens mest berømte museer.

Dette tilbud tager jer til New York på den fedeste miniferie sidst i marts, 20. – 25. marts. Inklusiv fly t/r fra Kbh koster det fra 5.000,-

 NYC Explorer-pas og spar 50%

Storbyferie i New York.

Expedia.dk har jeg fundet et vildt lækkert tilbud til jer! Fly t/r til New York (JFK) fra København med fem overnatning på det det fede YOTEL****, der ligger i Midtown West på Manhatten, 10 minutters gang fra Times Square. 

Hotellet er super moderne og kendetegnet ved sine lilla farver og moderne indretning. Og ikke mindst sine værelser med fed udsigt over Manhattan – se bare billederne herunder.

I bliver indlogeret i et premium værelse med gratis wifi, mørklægningsgardiner (tro mig, det er der brug for på Manhattan) og badeværelse, der giver jer lyst til lange bade.

OBS: Ansøg om ESTA til USA

Flere informationer om New York

deal-screenshot