fra kr. 1249

Går du og drømmer om et par dage omringet af den unikke stemning, der er i Italien? Så flyv med til Bologna, der indeholder alle de ting, som gør, at Italien er let at forelske sig i.

Historiske seværdigheder, enestående arkitektur og fremragende kulinariske oplevelser venter på jer i den italienske by. Med dette tilbud kan I vælge mellem 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det 4-stjernede Best Western City Hotel inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København. Pris fra 1249,- pr. person.

Bologna er ofte overset som en studenter-by, som mange rejsende overser i deres iver efter at besøge Rom, Venedig og Firenze, men byen er bestemt et besøg værd for at se noget af det, italienerne gemmer på. For eksempel de mange røde hustage, der har givet byen kælenavnet ‘La Rossa’. Den kan også bryste sig af navnet ‘La Grassa’, den fede, da byen byder på noget af Italiens bedste mad;  hjemmelavet pasta al ragù (bolognese), lækker gelato og perfekte, italienske pizzaer.

I skal også tage et kig forbi de 2 tårne (Le Dui Torri), Bolognas vartegn, der blev bygget for næsten 1000 år siden for at forsvare byen og som var inspiration for arkitekten Minoru Yamasaki, da han designede World Trade Center.

Storbyferie til italienske Bologna

Det er på Travelbird.dk, at I sikrer jer denne rejse.

I bor på det 4-stjernede Best Western City Hotel, der er placeret i et roligt kvarter med ca. 20 minutters gang til Bolognas centrum. Opholdet er inklusiv morgenmad, og hver morgen kan I stå op til en stor morgenmadsbuffet, så I er klar til dagens sightseeing. Har I brug for en drink til at afslutte dagen med, så klarer hotellets bar denne opgave.

Jeres dobbeltværelse er udstyret med aircondition, gratis wi-fi, te- og kaffefaciliteter, minibar, TV, telefon samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

bo

deal-screenshot

bo screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning