fra kr. 1499

Velkommen til Wien – en storslået by! Med dette storbyferie tilbud kan I opleve det imponerende Schönbrunn Slot, elegant arkitektur og kultur, samt en uovertruffen musikhistorie. Byen er nemlig hjemstavn for både Mozart, Beethoven og Strauss. Når man besøger Wien, er det som at træde tilbage i den kejserlige storhedstid – I kan gå i Prinsesse Sissis eller Mozarts fodspor og mærke historiens vingesus på byens mere end 100 museer, fine koncertsale eller på Ringstrasse-boulevarden. I må bestemt ikke gå glip af et besøg i verdens ældste zoologiske have, Tiergarten, som åbnede i 1752. Wien er desuden også kendt for deres imponerende julemarked.

Storbyferie i Wien

Det er på Travelbird.dk, I finder denne tur til storslåede Wien.

I bor på HB1 Design- & Budgethotel, som ligger i gåafstand fra Wiens mest berømte attraktion, Schönbrunn Slot. Fra hotellets øvre del har I direkte udsigt over parken med den storslåede Gloriette-bygning fra det 12. århundrede. Dealen inkluderer 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse med eksklusiv, italienske læderbetrukken seng og kvalitetsmadras, trægulve og moderne badeværelse med brusebad, toilet, stort spejl og hårtørrer. Alle værelser har desuden aircondition og gratis WiFi.

Er I til kulturelle oplevelser, så er Wien en af de byer, som absolut må opleves. Wiens bymidte er så fascinerende, at den er på UNESCO’s verdensarvsliste. Her har I alt fra til klassisk musik og barokarkitektur til gastronomiske oplevelser. Gå ikke glip at et besøg på Mozarthaus, en operaforestilling, kaffespecialiteten Wiener Melange og selvfølgelig kagen Sachertærte!

deal-screenshot

deal Wien
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning