Storbyferie i Warszawa

3-5 nætters storbyferie i Warszawa på 4-stjernet hotel i centrum af byen, inkl. fly tur-retur

  • Hotel Golden Tulip Warsaw Centre
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Forskellige
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 1159

Velkommen til Warszawa, Polens smukke hovedstad. Byen ligger ved Wisłas løb og har cirka 1,7 millioner indbyggere. Den har tidligere været under preussisk, svensk, russisk og tysk kontrol og har været i konstant genopbygning siden den blev raseret under 2. Verdenskrig. Glæd jer til historisk og farvestrålende arkitektur, gode shoppingmuligheder og et sprudlende natteliv. Som i mange andre europæiske storbyer, især østeuropæiske, er den gamle bydel et absolut must see. Her ligger der masser af gode restauranter og cafeer og skønne huse.

Storbyferie i Warszawa

Så er I på udkig efter en forlænget weekend eller en tøsetur, skal I læse med her. Jeg har nemlig fundet en rigtig god storbyferie til Warszawa på Travelbird.dk, der inkluderer både hotel, morgenmad og flybilletter til Warszawa.

Med dette rejsetilbud kommer I til at bo på det centrale, 4-stjernede hotel Golden Tulip Warsaw Hotel, der ligger femten minutters gang fra Warszawas hovedbanegård. Her bliver I indlogeret i et dobbeltværelse med eget badeværelse og gratis WiFi.

Hotellets faciliteter inkluderer et afslapningsområde med sauna og fitnessområde samt en restaurant, der serverer lokale specialiteter såvel som internationale retter og vegetariske alternativer.

deal-screenshot

warszawa