Billig storbyferie i Vilnius

Tag til Litauen og oplev Baltikum i 4-5 dage inkl. fly og hotel

  • Hotel Ibis Styles Hotel Vilnius
  • Stjerner
  • airport Malmö
  • Luftfartsselskab Wizz Air
  • Måltider Morgenmad
  • transfer inclusive
Holidayguru recommends 03.04.16 til 06.04.16
p.p. from kr. 1039

Storbyferie behøver ikke kun være til Paris eller London. Den gamle østblok gemmer på mange smukke hemmeligheder, som endnu ikke er udforsket. De fleste kender til Prag, men Vilnius, hovedstaden i Litauen, er ikke bare billig at komme til, men også et perfekt sted at bruge et par dage på at udforske. Den gamle bydel er på UNESCOs verdensarvsliste for sin originalitet og skønhed, og den byder på gemte seværdigheder som Uzupis, et mini-Christania.

Vilnius er kendt som Europas barok-skønhed, og det skyldes især den gamle bydel med de brostensbelagte gader, kirker og museer. Men også Gediminas tårn, den eneste der er tilbage af det gamle slot, er værd at besøge og nyde udsigten over Vilnius fra.

Billig storbyferie i Vilnius

Hvis man vil billigt på ferie, så er Litauen er godt sted at tage hen. Jeg har fundet denne del på TravelBird.dk, hvor du får en superbillig rejse til Vilnius – tre dage på det 3-stjernede hotel Ibis Styles Hotel inkl. morgenmad. Der er desuden gratis shuttlebus til og fra både lufthavn og midtby. Husk at prøve nationalretten Cepelinai, opkaldt efter Graff von Zeppelin, fordi de små kartoffel-dumplings ligner luftskibe.

Er du på udkig efter andre former for ferie i Litauen, Estland eller Letland? Kig da her “Rejser til Estland, Letland og Litauen – Holidayguru.dk

Ellers hvis du jagter en anden billig storbyferie, så har jeg samlet de bedste tilbud her “Storbyferie – Holidayguru.dk

deal-screenshot

deal vilnius