fra kr. 1279

Romantiske, skønne Venedig! Denne miniferie i Venedig inkluderer 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på hotel, morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg. Pris fra 1279,- pr. person. 

Den italienske by, der emmer af romantik og en dejlig atmosfære, er det perfekte rejsemål, hvis du ønsker en storbyferie, der indeholder lækre kulinariske oplevelser, historiske seværdigheder og et farverigt byliv.

Venedig består af 120 små øer, 400 broer og 160 kanaler. Og hvis du ikke har besøgt byen endnu, så er det på tide! Hop på en tur med en af de mange gondoler og oplev den charmende by fra vandet af. Spadser over den berømte Rialto-broen og besøg det farverige Rialto-marked. Et must er også et besøg på den berømte Markusplads.

Mit bedste tip er at glemme alle guide-bøgerne for en stund. Køb en kop kaffe og gå en tur rundt i byen, hvor du blot suger den italienske livsstil til dig. Her er skønt!

Storbyferie i Venedig

Hop ind på Travelbird.dk, hvis en romantisk storbyferie lyder godt.

I bliver indkvarteret på Hotel Venezia Mestre, som er placeret i centrum af bydelen Mestre, der ligger på fastlandet. Der er 250 meter til nærmeste stoppested, hvor der ca. hvert 10. minut afgår en bus mod Venedigs historiske centrum, og I er fremme på kun 15 minutter. Jeres ophold er inklusiv morgenmad, og hver morgen serveres der morgenmad i hotellets restaurant. Om aftenen kan I nyde en drink i hotellets bar. Derudover er der en døgnåben reception, hvor I kan få hjælp alle tider på døgnet.

Hotellets værelser er hyggeligt indrettet i varme farver med aircondition, TV, værdiboks, gratis wi-fi og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler. I kan vælge mellem et værelse til to eller fire personer.

Venice Doges shutterstock_134744576-2

 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Hotel Venezia inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg
  • Rejseperiode: 16. maj – 30. december, 2016
  • Rejselængde: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
  • Afgangs lufthavn: København eller Hamborg
  • Destination: Venedig
  • Hotel: Hotel Venezia Mestre
  • Beliggenhed: I centrum af bydelen Mestre, der ligger på fastlandet. Der er 250 meter til nærmeste stoppested, hvor der ca. hvert 10. minut afgår en bus mod Venedigs historiske centrum, og I er fremme på kun 15 minutter
  • Pension: Inkl. morgenmad
  • Pris: Fra 1279,- pr. person

 

 

 

deal-screenshot

venedig
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning