Storbyferie i Skopje

Oplev Makedoniens historiske hovedstad, 4 dage inkl hotel med morgenmad samt fly t/r

  • Hotel Hotel Leonardo
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 824
Har du nogensinde tænkt på Makedonien som et feriemål? Tanken har sjældent strejfet mig. Men da jeg så dette tilbud på en storbyferie i Skopje, er jeg straks blevet inspireret og vil derfor også dele det med dig.
Hovedstaden strækker sig langs med Vardar-floden omgivet af bjerge. Denne placering har desværre også resulteret i flere jordskælv. Et stort jordskælv i 1963 ødelagde næsten 80% af alle bygninger. Men Skopje byder stadig på smukke, historiske bygninger og et fantastisk landskab omkring sig, som du bare MÅ opleve.

Storbyferie i Skopje

På min fly finder har jeg fundet billige og direkte returbilletter til Skopje fra København, den 2. – 5. februar fra 465,-

I samme periode har jeg på TripAdvisor.dk fundet et rigtigt lækkert hotel, der ligger centralt i Skopjes gamle bydel. Det 3* Hotel De KOKA, hvor morgenmaden er inkluderet i prisen fra 239,- pr. nat – det er næsten halv pris i forhold til normalen.
Hotellet er blevet anmeldt med 4 ud af 5 på TripAdvisor, og har også fået et Udmærkelsescertifikat, som er din garanti for, at hotellet konsekvent bliver godt anmeldt.

View on Stone bridge

deal-screenshot