fra kr. 2522

Den italienske hovedstad. Rom, er en favorit, når der skal planlægges storbyferier. Lækker mad, imponerende seværdigheder og et underholdende natteliv er nogle af de ting, der lokker turister til den skønne by. Jeg har fundet en rejse, der tager dig til den skønne storby. Flyv tur-retur fra København til Rom og bo på Bed & breakfast centralt i byen. Pris fra 2522,- pr. person. 

Der bor omkring 3,3 millioner indbyggere i byen, der tilbyder utallige seværdigheder, som du ikke må misse. Fordi der er så meget at opleve, og det kan være svært at overskue det hele, har jeg samlet mine bedste tips og tricks til storbyen i artiklen: “Rom: tips til den perfekte miniferie”. Så kan du let se, hvilke attraktioner, du skal kaste dig over, og hvor du finder lækre, italienske specialiteter.

Storbyferie i Rom

Rejsen finder du på Expedia.dk.

Overnatning foregår på White Rooms Colosseo (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 50 anmeldelser), der ligger i området Celio, kun 10 minutters gang fra Santi Quattro Coronati og Basilica di San Giovanni in Laterano. Derudover ligger Konstantin-buen og Colosseum 15 minutter derfra.

White Rooms Colosseo er et bed & breakfast, der råder over 5 værelser. Alle har gratis wi-fi, minibar og fladskærms-tv. Derudover er der også eget badeværelse, og hotellets gæster tilbydes gratis kontinental morgenmad hver morgen.

Colosseum_Rome_Italy_301179038

 

 

 

deal-screenshot

rom ny
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning