fra kr. 2767
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Rom, den evige by! Er I fans af pizza, tiramisu, eller gelato? Eller er I mere til rød- eller hvidvin, eller måske vil I bare gerne nyde en espresso mens I kigger op på Colosseum? Rom er simpelthen et mekka for madelskere, så I kan smage jer igennem byen. Men I kan selvfølgelig også nyde nogle af de smukkeste seværdigheder i Europa! Jeg har fundet det perfekte tilbud på en storbyferie til Rom med Bravotours!

Storbyferie i Rom

Med dette tilbud skal I en hel uge i den smukke by, og I skal bo på det flotte Donatello Hotel, hvor I kan nyde hele jeres ferie! Hotellet er super komfortabelt, og I bor tæt på både Forum Romanum, Trevi fontænen og Colosseum! Der er den perfekte base for jeres ferie i storbyferie. I kan vælge at bo på et standard værelse, eller bruge lidt ekstra og bestille et værelse med balkon.

Colosseum in Rome, Italy

deal-screenshot

deal-rom-1