Storbyferie i Rom og entré til Colosseum

Midligertidigt udsolgt: 2-5 nætters ferie inkl fly, hotel med morgenmad og entre til Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen

  • Hotel Hotel Osimar
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Ryanair
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 939

Alle veje fører til Rom, og den italienske hovedstad har altid været en vidunderlig storby, der bare må opleves! Antikke monumenter, skønne gader, butikker med lækre designervarer og masser af kulinariske fristelser — Rom er en dejlig storby med alt, hvad hjertet kan begære. På hvert gadehjørne kan I beundre smuk arkitektur eller historiske monumenter.

Inkluderet i denne deal er billetter til Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen. Men jeg anbefaler at I også slå et smut forbi Pantheon templet, Den Spanske Trappe, Peterskirken og selvfølgelig kaster en mønt i Trevi-fontænen, hvis I har tid. Når I får brug for at hvile benene, kan I slappe af og få en bid mad eller en drink på en af byens mange barer og restauranter. Rom også byen for jer som har et godt shopping-gen! Her finder I nemlig et hav af lange shoppinggader med mærkevarebutikker fra berømte italienske og internationale designere.

OBS: Midlertidigt udsolgt – Se andre tilbud til Rom

Storbyferie i Rom og entre til Colosseum

Det er på Travelbird.dk I finder denne tur til skønne Rom.

I bor på det komfortable og rolige Hotel Osimar***. I kan selv vælge, om I vil bo i et enkeltværelse, dobbeltværelse, 3-personers værelse eller et familieværelse. Opholdet er inklusiv daglig morgenmadsbuffet. Fra hotellet kommer I nemt ind til byens centrum, og her er gratis WiFi.

OBS: Brug koden GURU350 i bookingprocessen og spar 350,- hvis det samlede beløb af rejsen overstiger 3.500,-

deal-screenshot

Capture