fra kr. 1289

Skønne, skønne Rom – Ti amo! Og med dette rejsetilbud kommer du netop til den imponerende italienske hovedstad. I bor endda på dejligt, centralt beliggende hotel ved Colosseum, så I har det bedste udgangspunkt for en spændende storbyferie. I tilbuddet er også inkluderet fly tur-retur fra København eller Billund samt morgenmad. Prisen er fra 1289,- pr. person.

Der bor omkring 3,3 millioner indbyggere i byen, der tilbyder utallige seværdigheder, som du ikke må misse. Fordi der er så meget at opleve, og det kan være svært at overskue det hele, har jeg samlet mine bedste tips og tricks til storbyen i artiklen: “Rom: tips til den perfekte miniferie”. Så kan du let se, hvilke attraktioner, du skal kaste dig over, og hvor du finder lækre, italienske specialiteter.

Storbyferie i Rom

Det er på Travelbird.dk, at du finder dette tilbud.

I bliver indkvarteret på Retrome Colosseum Garden (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 231 anmeldelser), der ligger centralt i Rom med kun 6 minutters gang til Colosseum. Indretningen er retro-stil inspireret af 1950’erne og er nærmest en seværdighed i sig selv. Hotellet råder over en hyggelig terrasse, hvor I kan slappe af. Fra hotellet er der blot få hundrede meter til den nærmeste metrostation, hvorfra I nemt kommer rundt til alle Roms spændende seværdigheder.

Jeres dobbeltværelse har plads til 2 voksne og 1 barn på 0-17 år. Værelserne er er udstyret med aircondition, tv, gratis wi-fi og privat badeværelse.

rom fw

 

 

 

 

 

deal-screenshot

ROm fkaj
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning