Prag, hovedstaden i Tjekkiet, er en af de smukkeste byer i Østeuropa. Og kælenavnet understreger dette: Den Gyldne Stad! Med denne storbyferie i Prag flyver du tur-retur fra København og bor på 4-stjernet hotel i centrum af byen. Prisen er 1257,- pr. person.

Byen er let at udforske på gåben, da de fleste seværdigheder er placeret i det historiske centrum af byen. Prag består af 22 områder med mere end 1,2 millioner indbyggere. For turister er det områderne til venstre og højre for floden, der er mest interessant. Her finder du bl.a. Karlsbroen, den ældste og mest kendte bro i Prag, og du kan også besøge St. Vitus katedralen. Husk at gå en tur op i spiret. Herfra har du den bedste udsigt over byen.

Du kan finde mange flere tips og trick til byen i artiklen: ‘Prag – tips til den perfekte weekend i den tjekkiske hovedstad‘.

Storbyferie i Prag i juni

Jeres flybilletter finder i på Momondo.dk. Jeres hotel har jeg fundet på Trivago.

Hotel Theatrino Prague (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 657 anmeldelser) er placeret i byens centrum i et roligt område. Hotellet er et minuts gang fra et sporvognstop, som kan tage jer rundt i byen. Den berømte Wenzelsplads, der er en af de større pladser i Prags nyere bydel, er kun fire sporvognsstop væk. Opholdet er inklusiv morgenbuffet, som I kan nyde i fine omgivelser, der tidligere var en teatersal. På hotellet finder I også en sauna, I kan benyttet jer, og der er gratis wi-fi tilgængeligt i alle områder.

Samtlige 73 værelser på Hotel Theatrino Prague er individuelt designet. Der er bl.a. badeværelse med bruser eller badekar og toilet, minibar, tv, telefon, hårtørrer, gratis wi-fi og et pengeskab.

Charles bridge and Prague castle from Old town

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning