fra kr. 1235

Paris er kærlighedens by, lysenes by og meget mere. Og det er selvfølgelig en by man skal besøge mindst en gang, og gerne flere, i løbet af ens udflugter rundt omkring Europa. Om du er til klassiske aktiviteter, som Eiffel Tårnet eller Triumfbuen, eller måske mere til kunst på Louvre, så har du rigeligt at opleve på en storbyferie i Paris. Men er du til det lidt mere eksotiske, så vil jeg selv anbefale Musée d’Orsay, frem for Louvre. Jovist Mona Lisa skal ses, men den gamle banegård, er et kunstobjekt i sig selv, og er knap så proppet med turister der går efter en checkliste. Hvis i befinder jer i Paris i slutningen af maj, er en tur til Roland Garros helt sikkert, noget der skal opleves. French Open er Wimbledon uden det prætentiøse, og en fantastisk begivenhed.

Læs også: “Paris: Tips til weekendtur til kærlighedens by

En uges storbyferie i Paris inkl. fly fra København

Men en storbyferie i Paris kan gå go hen og blive halv dyrt. Byernes By har jo ikke fået sit navn uden grund. Mange vil hertil, og Paris er populært året rundt. Det betyder naturligvis også, at priserne er herefter. Men hvis man er tidligt ude, kan det godt lykkedes at finde billige flybilletter og fornuftige priser på hotellerne i Paris.

Her har jeg fundet direkte fly fra København til Paris, så du er fremme i byen tidligt på dagen den 17. april, og først flyver sidst på dagen den 19. april. Flybilletterne er fundet på Momondo.dk

Trivago har jeg fundet et hotel til under halvpris. Blot 433,- pr. nat i et moderne dobbeltværelse. Det er det hyggelige og moderne Hotel L’interlude tæt Paris’ zoologiske have og metrostationen Michel Bizot, som hurtigt tager jer ind til Paris centrale nerve.

1

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning