fra kr. 1569

Paris er kærlighedens by, lysenes by og meget mere. Og det er selvfølgelig en by man skal besøge mindst en gang, og gerne flere, i løbet af ens udflugter rundt omkring Europa. Om du er til klassiske aktiviteter, som Eiffel Tårnet eller Triumfbuen, eller måske mere til kunst på Louvre, så har du rigeligt at opleve på en storbyferie i Paris. Men er du til det lidt mere eksotiske, så vil jeg selv anbefale Musée d’Orsay, frem for Louvre. Jovist Mona Lisa skal ses, men den gamle banegård, er et kunstobjekt i sig selv, og er knap så proppet med turister der går efter en checkliste. Hvis i befinder jer i Paris i slutningen af maj, er en tur til Roland Garros helt sikkert, noget der skal opleves. French Open er Wimbledon uden det prætentiøse, og en fantastisk begivenhed.

Læs også: “Paris: Tips til weekendtur til kærlighedens by

Storbyferie i Paris på centralt hotel

Det er på Travelbird.dk, jeg har fundet denne billige storbyferie i Paris. I kommer til at bo på det 4* Hotel Novotel Paris 17, der ligger i det eksklusive kvarter i det 17. arrondissement. Hotellet blev fuldstændig renoveret i 2014, så I kan forvente et moderne og komfortabelt hotel.

Jeres ophold her inkluderer daglig morgenmad samt gratis wifi, velkomstdrinks og adgang til hotellets fitnessrum. Hotellet har desuden sin egen restaurant, der serverer lækre retter med årstidens råvarer.

Under bookingen kan I vælge imellem et almindeligt dobbeltværelse, et deluxe dobbeltværelse med udsigt til Eiffeltårnet, eller et familieværelse med plads til 2 voksne og 2 børn. Læs mere og bestil rejsen på Travelbird.dk.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning