Storbyferie i Paris med design og historie

1, 2, eller 3 overnatninger i Byernes By - med fly t/r og morgenmad

p.p. from kr. 1159

Tag på storbyferie i Paris med Travelbird! Med dette tilbud kan du udfordre den traditionelle ferie i Paris, og udforsk byen fra en ny vinkel: Bland charme og historie med design og modernitet. Som udgangspunkt for din ferie, bor du på det moderne Hotel Restaurant Au Boeuf Couronné, der åbnede i maj 2017, men alligevel kan være stolte af at have en af Paris’ ældste restauranter. I Paris kan du slentre op gennem smalle, historiske brostensbelagte gader i Quartier d’Amérique, nyde synet af moderne arkitektoniske perler som Centre Pompidou, Louis Vuitton Fondation og Philharmonie de Paris eller nyde solen og søde lækkerier på franske fortovscaféer.

Du kan rejse med Travelbird på storbyferie i Paris med 1, 2, eller 3 overnatninger i den smukke by – her får i fly t/r og morgenmad med i købet, med pris fra 1.159,- per person.

Storbyferie i Paris med design og historie

Hotellet ligger i Paris’ 19. arrondissement, som menes at kunne dateres helt tilbage til romertiden. Det nye Hotel Restaurant Au Boeuf Couronné åbnede dørene i maj 2017, som en udvidelse til restauranten, der en af de ældste i Paris og designet af arkitekt Fabrice Ausset. På hotellet venter dig en oase af fred og ro, komfort og moderne indretning. De rå og naturlige materialer anvendt i indretningen giver hotellet og dets 42 værelser en hyggelig atmosfære. Giv rejsen et ekstra pift, og spis en middag på den berømte restaurant eller terrasse.

deal-screenshot