fra kr. 1269

En storbyferie til Paris – en af de mest populære og romantiske hovedstæder i Europa?

Lige nu kan du sikre dig hotelovernatning på Hotel Apogia Paris, der er beliggende i Paris lige ved Seinen udenfor storbyens travle centrum. Du kan vælge mellem 2 eller 3 overnatninger på hotellet, og prisen er fra 1269,- pr person. Inkluderet i prisen er også morgenmad samt fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg.

Paris byder på et hav af oplevelser og seværdigheder. Der er noget for enhver smag, og det er umuligt at nå det hele på en enkelt miniferie. Men Paris er også en af de byer, du vil tilbage til igen, det lover jeg dig!

Hvis du vil læse mere om den franske hovedstad og få tips til, hvad du skal lave og se i byen, så tjek “Paris: Tips til weekendtur til kærlighedens by.

Storbyferie i Paris

Det er på Travelbird.dk, at du finder dette tilbud.

I bor på Hotel Apogia Paris, der både tilbyder fitnessfaciliteter, sauna og gratis parkering. Fra hotellet har I cirka 15 minutters gang til nærmeste togstation. Derudover er der en bar samt en fransk-italiensk restaurant. Morgenmad er inkluderet i rejsen. Jeres værelse er indrettet med TV, telefon, wi-fi, aircondition, skrivebord og privat badeværelse med hårtørrer.

Eiffel Tower iStock_000052814418_Large

 

 

deal-screenshot

Paris
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning