fra kr. 2099

En storbyferie i Milano, vil jeg mene, er obligatorisk. Den skønne italienske by byder på shopping, historiske og kulturelle seværdigheder og kulinariske oplevelser. Med dette tilbud bor I på et lækkert 4-stjernet hotel, der er placeret centralt i Milano. 

Opholdet inkluderer også en 3-timers guidet rundvisning, hvor I ser nogle af Leonardo da Vincis mest berømte værker. Om touren skriver Travelbird, der står bag rejsen:

“I starter ved Pinacoteca Ambrosiana, hvor I blandt andet kan beundre værket “Musico” og tegninger fra hans “Codex Atlanticus”. Efter en slentretur gennem nogle af de mest historiske kvarterer, afsluttes turen med et besøg i kirken Santa Maria delle Grazie, hvor I ser værket “Den Sidste Nadver”. Turen starter kl. 16.00 og foregår tirsdag, torsdag eller lørdag under jeres ophold”

I skal glæde jer til at opleve det verdensberømte mesterværk“Den Sidste Nadver”. Det måler 450 x 870 centimeter og fylder en hel endevæg.

Derudover vil jeg mene, at Milanos domkirke er must-see. Domkirken er 158 m lang, 92 m bred, 108 m høj og overgås i størrelse kun af Peterskirken i Rom. Hvis du har mod på det, så er det muligt at gå på kirkens flade marmortag, der former et gigantisk kors mod himlen. Er du fodboldinteresseret, så læg vejen forbi fodboldstadionet Stadio G. Meazza. Måske du er heldig , at AC Milan eller Inter skal spille kamp, når du er i byen. Men det er også muligt at besøge stedet, når det ikke er kampdag. Der er et museum tilknyttet, der viser voksfigurer af de mest berømte spillere, fodboldtrøjer, medaljer, bøger, film, billeder og meget mere.

Storbyferie i Milano

Det er på Travelbird.dk, at du finder denne rejse.

I kan vælge mellem 2-5 overnatninger på det 4-stjernede ADI Hotel Poliziano Fiera (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 365 anmeldelser). Hver dag starter med en lækker morgenmad i hotellets morgenmadsstue, så I er klar til dagens sightseeing og shopping.

I bliver indkvarteret på dobbeltværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge. I har eget badeværelset med enten bruser eller badekar samt hårtørrer og toiletartikler. Værelserne er lydisoleret, så I behøver ikke frygte for jeres nattesøvn.

Milano_day

 

 

 

deal-screenshot

milano
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning