fra kr. 1259

En storbyferie i Milano er obligatorisk, vil jeg mene. Den skønne italienske by byder på shopping, historiske og kulturelle seværdigheder og kulinariske oplevelser. Med dette tilbud bor I på et lækkert 4-stjernet hotel, der er placeret centralt i Milano. 

Milanos domkirke er et must-see. Domkirken er 158 m lang, 92 m bred, 108 m høj og overgås i størrelse kun af Peterskirken i Rom. Hvis du har mod på det, så er det muligt at gå på kirkens flade marmortag, der former et gigantisk kors mod himlen. Er du fodboldinteresseret, så læg vejen forbi fodboldstadionet Stadio G. Meazza. Måske du er heldig , at AC Milan eller Inter skal spille kamp, når du er i byen. Men det er også muligt at besøge stedet, når det ikke er kampdag. Der er et museum tilknyttet, der viser voksfigurer af de mest berømte spillere, fodboldtrøjer, medaljer, bøger, film, billeder og meget mere.

Storbyferie i Milano

Det er på TravelBird.dk, at I finder denne rejse.

I kan vælge mellem 2-5 overnatninger på det 4-stjernede ADI Hotel Poliziano Fiera (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hver dag starter med en lækker morgenmad i hotellets morgenmadsstue, så I er klar til dagens sightseeing og shopping.

I bliver indkvarteret på dobbeltværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge. I har eget badeværelset med enten bruser eller badekar samt hårtørrer og toiletartikler. Værelserne er lydisoleret, så I behøver ikke frygte for jeres nattesøvn.

Milano_day

deal-screenshot

milanodeal
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning