fra kr. 1799

En storbyferie i Madrid er en favorit destination for mange. Og det er ikke svært at forstå hvorfor. Imponerende bygninger, grønne områder, masser af gå-ud-steder, et farverigt markedsliv og kulinariske oplevelser. Det er blot nogle af ting, der venter på dig i hjertet af Spanien.

Med denne ferie får du 3, 4 eller 5 overnatninger på hotel i centrum af den spanske hovedstad inkl. morgenmad, fly tur-retur fra København eller Hamborg og udflugt til Toledo med entré til Madrids største seværdigheder.

Toledo ligger 75 km fra Madrid. Byens centrum, der er placeret på en halvø, er på UNESCOs verdensarvsliste. Toledo ligger på en klippetop, og på tre af siderne er byen omgivet af en flod, så mulighederne for naturaktiviteter er mange. Vandreture, cykling, ridestier og kano er blot et par eksempler på det, du kan kaste dig over. I prisen er også inkluderet et Toledo turistkortet, der giver adgang til Saint Marys katedral inkl. guidet tur, Santo Tome kirken, synagogen Santa Maria la Blanca og klosteret San Juan de los Reyes.

I Madrid kommer I helt sikkert heller ikke til at kede jer. Faktisk kan det være svært at vide, hvor man skal begynde i den skønne storby. Derfor har jeg samlet mine bedste tips til dig i artiklen: ‘Madrid tips – din guide til den perfekte storbyferie‘.

Storbyferie i Madrid

Du finder denne rejse på Travelbird.dk. I kan benytte jer af tilbudet på denne storbyferie i Madrid fra februar til maj.

I bliver indkvarteret på Hotel Principe Pio (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 797 anmeldelser), der er beliggende på den centrale Plaza de España ca. 10 minutters gang fra Madrids royale palads. Hotellet ligger perfekt i gåafstand til flere seværdigheder, gode restauranter og fra byens shoppingmuligheder. Hotellet har bl.a. døgnåben reception og morgenmadsbuffet, som I kan nyde godt af, da det er inkluderet i rejsen. Hotellets værelser er indrettet med skrivebord, aircondition, TV, telefon og privat badeværelse.

Artikelbild_Madrid_Brunnen

3, 4 eller 5 overnatninger på hotel i centrum inkl. morgenmad, fly tur-retur fra København eller Hamborg og udflugt til Toledo 

  • Rejseperiode: 19. februar  – 24. maj, 2017
  • Rejselængde:: 3, 4 eller 5 nætter
  • Afgangslufthavn: København eller Hamborg
  • Destination: Madrid
  • Hotel: Hotel Principe Pio
  • Bedømmelse: 4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 797 anmeldelser
  • Beliggenhed: På den centrale Plaza de España
  • Pension: Inklusiv morgenmad
  • Udflugt til Toledo inkl. Toledo turistkort
  • Pris: Fra 1.799,- pr. person

deal-screenshot

storbyferie i madrid
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning