fra kr. 1189

Den spanske hovedstad er en fascinerende og interessant by. Her er fyldt med seværdigheder, så på en miniferie i Madrid kommer du helt sikkert ikke til at kede dig. Og lige nu kan du købe denne rejse, der indkvarterer dig på det stilfulde, 4-stjernede Rafaelhoteles Atocha, der er beliggende i centrum af Madrid nær byens kulturelle hjerte og med gode muligheder for at anvende offentlig transport. Det tager ca. et kvarter at køre fra lufthavnen til hotellet.

Med denne ferie vælger I mellem 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Rafaelhoteles Atocha inkl. morgenmad og fly fra København eller Hamborg. Prisen er fra 1189,- pr. person. 

Madrid er beliggende i centrum af Spanien, og udover at være det geografiske centrum af landet, så har både regeringen og den spanske kongefamilie deres hovedkvarter her. Det er lige under 3,2 millioner indbyggere, og byen har et hav af spændende attraktioner at byde på. Jeg har samlet mine bedste tips og tricks til byen i denne artikel: ‘Madrid tips – din guide til den perfekte storbyferie‘.

Storbyferie i Madrid

Denne storbyferie i Madrid finder I på Travelbird.dk.

I bor på Rafaelhoteles Atocha, og jeres værelse er et lyst og rummeligt dobbeltværelse, der er udstyret med aircondition, værdiboks, minibar, skrivebord, TV, gratis wi-fi og eget badeværelse. Hotellet råder over en hyggelige terrasse, hvor I kan nyde en kop kaffe eller en drink. Opholdet er inklusiv morgenmad, som I indtager i hotellets restaurant. Her er desuden også en loungebar samt et fitnessrum.

Artikelbild_Madrid_Sonnenuntergang

 

 

 

deal-screenshot

ny madrd
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning