London calling! Så er det tid til en storbyferie i London. Og jeg har fundet det perfekte tilbud til jer her:

2, 3 eller 4 overnatninger på moderne hotel inkl. morgenmad og fly fra København, Billund eller Aalborg. Pris fra 889,- pr. person.

London er en hovedstad med noget for enhver smag, så enkelt kan det siges. Shopping, museer, fodbold i verdensklasse, kunst, kultur og gastronomi. Yep, London er mere end blot fish ‘n’ chips og en pint. Det er blot er gå på opdagelse i denne imponerende hovedstad.

Jeg har samlet mine bedste tips til byen i denne artikel: ‘London – tips til den perfekte weekendtur‘.

Køb også entrébilletter til Londons seværdigheder og spring køen over.

London Skyline iStock_000046478238_Large-2

Storbyferie i London

Det er på Travelbird.dk, I finder denne skønne storbyferie. I bliver indkvarteret på det budgetvenlige ibis Budget Hotel London Whitechapel, der ligger ved den ikoniske gade Brick Lane i det østlige London. Brick Lane er kendt for sit spændende marked, der finder sted om søndagen og byder på alt fra fødevarer til møbler og tøj. Her skal I helt sikkert gå på opdagelse og finde nogle spændende souvenirs.

Jeres ophold på ibis Budget Hotel London Whitechapel inkluderer en daglig morgenmadsbuffet, gratis WiFi samt en døgnåben reception. I kommer til at bo på et dobbeltværelse med stor dobbeltseng, fladskærmstv og eget badeværelse.

Med denne deal lander I i London Stansted Airport.

Læs hvordan du kommer til og fra Londons lufthavne

Jul i London

Intet er så magisk som jul i London. Traditionelt set åbner julemarkederne cirka en måned før juleaften. Winter Wonderland i Hyde Park er et must see!
Derudover er Christmas by the River, ved London Bridge, og Greenwich Christmas Market også noget, du skal have højt på listen.

Hvis du er til ngoet tysk inspireret, så åbner der en kopi kølnermarkedet, Cologne Christmas Market, ved Southbank Center, hvor du kan få glühwein og lebkuchen.

Soho_London_Christmas_532858438_smaller

deal-screenshot

deal-london
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning