fra kr. 1599

London calling! Så er det tid til en storbyferie til London. Og jeg har fundet det perfekte tilbud til jer her:

2, 3 eller 4 overnatninger på et lækkert 5-stjernet hotel centralt i London inklusive fly tur-retur fra København, Billund og Aalborg. Prisen er fra 1599,- pr. person. 

London byder på et væld af oplevelser, og der er noget for enhver smag. Byen er en herlig blanding af multikulturelle kvarterer, gademarkeder, et farverigt natteliv og mad fra alle lande. Du kan opleve en af de verdensberømte musicals “Cats” og “Phantom of the Opera” i byen. Der er også alle de klassiske seværdigheder som Buckingham Palace, Big Ben, Tower Bridge og Trafalgar Square, som er værd at udforske. Der er så mange ting, at du ikke kommer til at kede dig.

Jeg har samlet mine bedste tips til byen i denne artikel: ‘London – tips til den perfekte weekendtur‘.

Storbyferie til London

Det er på Travelbird.dk, at du finder dette tilbud på en storbyferie til London.

I bliver indkvarteret på Eccleston Square Hotel London (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 295 anmeldelser), der ikke ligger langt fra Victoria-stationen, der kan tage jer videre rundt i byen. Glæd jer til en ny, lækker tapasrestaurant i stueetagen, fitness samt spa-facilitete på hotellet.

Når I skal sove, så kan I se frem til at slænge jer i en Hästens-massageseng, da alle hotellets værelser er udstyret med sådan en. Derudover er der en iPad2, som kan bruges til at styre værelsets lys og gardiner samt et 46″ 3D-TV. På jeres luksuriøse badeværelse finder I et skjult TV i spejlet, massagebruser og “smart glas”-vægge, der bliver slørede ved et enkelt tryk på en knap, så man ikke kan se igennem dem. Det er ren James Bond-atmosfære på dette hotel i London!

hotel

 

 

 

 

 

deal-screenshot

London ny
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning