fra kr. 889

London calling! Så er det tid til en storbyferie i London. Og jeg har fundet det perfekte tilbud til jer her:

2, 3 eller 4 overnatninger på moderne hotel inkl. morgenmad og fly fra København, Billund eller Aalborg. Pris fra 889,- pr. person.  Hvis du tager afsted allerede 10. juni.

London er en hovedstad med noget for enhver smag, så enkelt kan det siges. Shopping, museer, fodbold i verdensklasse, kunst, kultur og gastronomi. Yep, London er mere end blot fish ‘n’ chips og en pint. Det er blot er gå på opdagelse i denne imponerende hovedstad.

Jeg har samlet mine bedste tips til byen i denne artikel: ‘London – tips til den perfekte weekendtur‘.

Storbyferie i London

Det er på Travelbird.dk, I finder denne skønne storbyferie. I bliver indkvarteret på det budgetvenlige ibis Budget Hotel London Whitechapel, der ligger ved den ikoniske gade Brick Lane i det østlige London. Brick Lane er kendt for sit spændende marked, der finder sted om søndagen og byder på alt fra fødevarer til møbler og tøj. Her skal I helt sikkert gå på opdagelse.

Jeres ophold på ibis Budget Hotel London Whitechapel inkluderer  daglig morgenmadsbuffet, gratis WiFi samt en døgnåben reception. I kommer til at bo på et dobbeltværelse med stor dobbeltseng, fladskærmstv og eget badeværelse.

Med denne deal lander I i London Stansted Airport. Læs hvordan du kommer til og fra Londons lufthavne

London Skyline iStock_000046478238_Large-2

deal-screenshot

deal london
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning