fra kr. 1259

En smuttur til den engelske hovedstad er altid fristende, og med denne rejse får du storbyferie i London tæt ved Hyde Park. Byen byder på et væld af oplevelser, og der er noget for enhver smag.

London er en blanding af multikulturelle kvarterer, gademarkeder, et farverigt natteliv og mad fra alle lande. Du kan opleve en af de verdensberømte musicals “Cats” og “Phantom of the Opera” i byen. Der er også alle de klassiske seværdigheder som Buckingham Palace, Big Ben, Tower Bridge og Trafalgar Square, som er værd at udforske. Der er så mange ting, at du ikke kommer til at kede dig.

Storbyferie i London

Travelbird.dk finder du tilbuddet, der tager dig til den skønne engelske hovedstad. Vælg mellem 2, 3 eller 4 overnatning på Columbia Hotel, der er centralt belligende nær Hyde Park. Tilbuudet inkluderer desuden morgenmad og fly fra København, Billund eller Aalborg, og prisen er fra 1259,- pr. person.

Columbia Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 680 anmeldelser) er placeret på den nordlige side af Hyde Park. Fem minutters gang derfra finder I den nærmeste undergrundsstation, Lancaster Gate, og derfra kan I tage Central Line direkte til bl.a. Oxford Circus og St. Paul’s.

Opholdet er med morgenmad, som serveres i hotellets restaurant, og derudover er der også en bar og lounge på hotellet. I bliver indkvarteret på et dobbeltværelse med to enkeltsenge, tv, te- og kaffefaciliteter og telefon samt et badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

columbia
Kilde: Travelbird

deal-screenshot

London
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning