En smuttur til den engelske hovedstad er altid fristende, og med denne rejse får du storbyferie i London tæt ved Hyde Park. Byen byder på et væld af oplevelser, og der er noget for enhver smag.

London er en blanding af multikulturelle kvarterer, gademarkeder, et farverigt natteliv og mad fra alle lande. Du kan opleve en af de verdensberømte musicals “Cats” og “Phantom of the Opera” i byen. Der er også alle de klassiske seværdigheder som Buckingham Palace, Big Ben, Tower Bridge og Trafalgar Square, som er værd at udforske. Der er så mange ting, at du ikke kommer til at kede dig.

Få mine tips til en storbyferie i London
Eller se her hvordan I tager de fedeste feriebilleder

Storbyferie i London tæt ved Hyde Park

Travelbird.dk finder du tilbuddet, der tager dig til den skønne engelske hovedstad.

Jeres hotel, Columbia Hotel er placeret på den nordlige side af Hyde Park. Fem minutters gang derfra finder I den nærmeste undergrundsstation, Lancaster Gate, og derfra kan I tage Central Line direkte til bl.a. Oxford Circus og St. Paul’s. Hvis I vil en tur i Harrods og spendere lidt penge, så skal I blot krydse tværs igennem Hyde Park, og så er I der inden for 15 minutter.

Opholdet er med morgenmad, som serveres i hotellets restaurant, og derudover er der også en bar og lounge på hotellet. I bliver indkvarteret på et dobbeltværelse med eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

columbia

deal-screenshot

deal london
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning