London calling! Så er det tid til en storbyferie i London på 4-stjernet hotel. Og jeg har fundet et herligt tilbud til jer her:

2, 3, 4 eller 5 overnatninger på 4-stjernet hotel midt i London, inkl. morgenmad og fly fra København, Billund, Aalborg eller Aarhus. 

Den multikulturelle hovedstad har oplevelser for enhver smag. Hvad enten det er klassiske museer, fodbold, koncerter og musicals eller mad og drikke – London har det hele!

Jeg har samlet mine bedste tips til byen i denne artikel:London – tips til den perfekte weekendtur.

Storbyferie i London på firestjernet hotel

Find denne rejse på Travelbird.dk.

I bliver indkvarteret på Arbor City Hotel, der er beliggende i det centrale London. I bor tæt på metroen, The Tube, så det er det perfekte udgangspunkt for at udforske mange af byens store attraktioner. Fra hotellet er der for eksempel kun en kort gåtur til Tower of London og Brick Lane. Hotellet råder over bar, restaurant og rummelige værelser.

Værelserne er indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, skrivebord, TV og gratis wi-fi samt te- og kaffefaciliteter. Eget badeværelse med toilet og bad følger også med. Executive værelserne har en sovesofa, og medrejsende børn sover i ekstraseng.

Hvis du vil opdateres på de nyeste tilbud på vores mange storbyferier til London, så se under dette faneblad “Storbyferie i London“.

deal-screenshot

london1
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning