fra kr. 1829

London calling! Så er det tid til en storbyferie i London på firestjernet hotel. Og jeg har fundet et herligt tilbud til jer her:

2, 3, 4 eller 5 overnatninger på central og 4-stjernet hotel inkl. morgenmad og fly fra København, Billund, Aalborg eller Aarhus. 

London byder på et væld af oplevelser, og der er noget for enhver smag. Byen er en herlig blanding af multikulturelle kvarterer, gademarkeder, et farverigt natteliv og mad fra alle lande. Du kan opleve en af de verdensberømte musicals “Cats” og “Phantom of the Opera” i byen. Der er også alle de klassiske seværdigheder som Buckingham Palace, Big Ben, Tower Bridge og Trafalgar Square, som er værd at udforske. Der er så mange ting, at du ikke kommer til at kede dig.

Jeg har samlet mine bedste tips til byen i denne artikel:London – tips til den perfekte weekendtur.

Storbyferie i London på firestjernet hotel

Find denne rejse på Travelbird.dk.

I bliver indkvarteret på Arbor City Hotel, der er beliggende i det centrale London. I bor tæt på en tube, så det er det perfekte udgangspunkt for at udforske mange af byens store attraktioner. Fra hotellet er der for eksempel kun en kort gåtur til Tower of London og Brick Lane. Hotellet råder over bar, restaurant og rummelige værelser.

Værelserne er indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, skrivebord, TV og gratis wi-fi samt te- og kaffefaciliteter. Eget badeværelse med toilet og bad følger også med. Executive værelserne har en sovesofa, og medrejsende børn sover i ekstraseng.

hotel london

Hvis du se de nyeste tilbud på vores mange storbyferier til London, så se under dette faneblad “Storbyferie i London

deal-screenshot

Capture (3)
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning