Er du vild med Harry Potters univers? Så skal du da forkæle dig selv med et besøg på Warner Bros. Studio Tour, The Making of Harry Potter, som kan opleves i London. Med denne deal fra Travelbird kombineres en storbyferie i London nemlig med entrébillet til Warner Bros. Studios udstilling/forlystelse “The Making of Harry Potter“. Centralt hotelophold med morgenmad samt flybilletter fra København, Billund, Aalborg eller Aarhus er også inkluderet i prisen, som starter fra 1.719,- pr. person.

Læs mere om Harry Potter studio i min artikel

Storbyferie i London og Harry Potter-oplevelse

Det er på Travelbird.dk, denne pakkeløsning kan bookes.

Hotellet, I skal bo, på er det 3-stjernet Royal National Hotel, hvor morgenmaden også er inkluderet i opholdet. Indlogeringen kan ske i enten et dobbeltværelse eller et 3-personersværelse. Alle værelser har tv, radio, telefon, gratis wifi og badeværelse samt te- og kaffefaciliteter.

Hotellet centralt i London, ved Russel Square, kun få minutters gang fra nærmeste metrostation.

Sign 9 3 4 Hogwarts Express The Wizarding World of Harry Potter shutterstock_210792889 AnjelikaGr-2

12.08.18

Storbyferie i London og Harry Potter-oplevelse

3-6 dage på et trestjernet hotel inkl. billet til 'The Making of Harry Potter' samt fly t/r

Er du vild med Harry Potters univers? Så skal du da forkæle dig selv med et besøg på Warner Bros. Studio Tour, The Making of Harry Potter, som kan opleves i London. Med denne deal fra Travelbird kombineres en storbyferie i London nemlig med entrébillet til Warner Bros. Studios udstilling/forlystelse “The Making of Harry Potter“. Centralt […]

10.08.18

Oplev Harry Potter i London

Hotel, morgenmad, fly samt billet til Warner Bros. Studio Tour

Her er der en rigtig god deal til Harry Potter-fans, som også elsker byen London! Du får lov til at komme bagom kameraet i Potter-universet på denne tur til Warner Bros. Studio + en storbyferie i London. Du kan glæde dig til at opdage de fascinerende specialeffekter og produktioner – alle hemmelighederne! Hvis du er dedikeret […]

HARRY POTTER TUR + overnatning på hotel i London

The Making of Harry Potter™ - Oplev eventyret i Warner Bros. Studio i London plus overnatning på hotel

Kom bagom kameraet i Harry Potter-universet på denne tur til Warner Bros. Studio i London. Oplev alle filmkulisserne, de fantastiske kostumer og rekvisitterne, der var med til at skabe film-succeserne.

 

350-i-rabat

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning