Det er næsten svært at sige London uden også at sige fodbold. Den engelske hovedstad er hjemby for flere af de absolut største klubber i engelsk topfodbold. Og selvom Arsenal i nyere tid måske ikke er den mest succesfulde klub i England, så er det bestemt stadig en storklub. Og deres stadion, Emirates Stadium, er af ligaens største med plads til over 60.000 tilskuere.

Nu har du muligheden for at opleve både London men også få en rundvisning på Emirates Stadium i en og samme pakke. Denne rejsepakke inkluderer også hotel tur/retur – vælg mellem flere forskellige lufthavne – samt et hotel centralt i den nordlige del af byen.

Storbyferie i London og Emirates Stadium

Det er på Travelbird.dk, at jeg har fundet denne rejsepakke til dig. Den er perfekt til en herretur, eller hvis du lokke kæresten med på en shoppingtur til London, med en tur på stadion også.

Indlogeringen sker på det 3-stjernet Premier Inn London City Old Street, der, som navnet antyder, ligger tæt på metrostationen Old Street. Her kan du se frem til minimum 2 overnatninger, men mulighed for op til 4, samt efterfølgende morgenmad.

Flyet afgår fra enten Aarhus, Billund, Aalborg, København eller Hamborg i perioden fra maj til og med oktober og lander i enten Stanstead, Gatwick eller Luton.

Hvordan du kommer fra lufthavnen til hotellet kan du læse i vores artikel Londons lufthavne

Emirates Stadium rundvisning

På rundvisningen, som er baseret på en audio-guide, indtalt af Arsenal-legenden Bob Wilson, kommer du bl.a. forbi VIP-logen, spillertunellen, plænen fra sidelinien, spillerbænken og ikke mindst det imponerende museum med mange interaktionsmuligheder.

 

deal-screenshot

Capture