fra kr. 1939

En storbyferie i London er altid fristende, og med denne rejse flyver du tur-retur fra København og bor på 4-stjernet hotel i Londons fashionable Kensington. Prisen er 1939,- pr. person.

Byen byder på et væld af oplevelser, og der er noget for enhver smag. London er en blanding af multikulturelle kvarterer, gademarkeder, et farverigt natteliv og mad fra alle lande. Du kan opleve en af de verdensberømte musicals “Cats” og “Phantom of the Opera” i byen. Der er også alle de klassiske seværdigheder som Buckingham Palace, Big Ben, Tower Bridge og Trafalgar Square, som er værd at udforske. Der er så mange ting, at du ikke kommer til at kede dig.

Jeg har samlet mine bedste tips til byen i denne guide: ‘London – tips til den perfekte weekendtur’. Så er du godt dækket ind, når du skal på sightseeing og udforske den spændende storby.

Storbyferie i London i maj

Jeg har fundet billige flybilletter til jer på Momondo. Hotellet har jeg fundet på Trivago.

I bliver indkvarteret på Twenty Nevern Square Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 650 anmeldelser), der er et smukt restaureret viktoriansk hus. Værelsernes indretning er en blanding af europæisk og orientalsk stil. Nogle har særlige håndlavede luksus-himmelsenge, og andre har egyptiske kanesenge. Hotellet er placeret i Kensington-området, og det ligger blot 5 minutters gang fra messecentret Earl’s Court Exhibition Centre og Earl’s Court metrostation, hvorfra I hurtigt og nemt kommer rundt i byen.

I kan se billeder og finde information om hotellet på Trivago.

Tower Bridge Londres Angleterre

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning