fra kr. 1099

London calling! Så er det tid til en storbyferie til London. Og jeg har fundet det perfekte tilbud til jer her:

2, 3, 4 eller 5 overnatninger på moderne hotel inkl. morgenmad og fly fra København, Billund eller Aalborg. Pris fra 1099,- pr. person. 

London byder på et væld af oplevelser, og der er noget for enhver smag. Byen er en herlig blanding af multikulturelle kvarterer, gademarkeder, et farverigt natteliv og mad fra alle lande. Du kan opleve en af de verdensberømte musicals “Cats” og “Phantom of the Opera” i byen. Der er også alle de klassiske seværdigheder som Buckingham Palace, Big Ben, Tower Bridge og Trafalgar Square, som er værd at udforske. Der er så mange ting, at du ikke kommer til at kede dig.

Jeg har samlet mine bedste tips til byen i denne artikel: ‘London – tips til den perfekte weekendtur‘.

Storbyferie i London

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne skønne storbyferie.

I bliver indkvarteret på det moderne Travelodge London Docklands Hotel, hvorfra det tager et kvarter med offentlig transport at nå ind til det livlige centrum. Hotellet råder over en restaurant, hvor I spiser morgenmad hver morgen, som er en del af opholdet, samt en bar hvor I kan nyde en drink om aftenen.

Jeres dobbeltværelse er udstyret med TV, skrivebord, te- og kaffefaciliteter og eget badeværelse med bruser og toiletartikler.

London Skyline iStock_000046478238_Large-2

 

 

 

 

deal-screenshot

london
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning