fra kr. 2589

Glæd jer til en alletiders storbyferie i skønne Lissabon, Portugals hovedstad!

Den smukke by har utrolig mange seværdigheder at byde på, og dens størrelse er perfekt, da du kan gå rundt til det meste. Det bakkede landskab og massevis af trapper er også med til at sikre den daglige motion! I kan også hoppe på en sporvogn og opleve storbyens gamle og charmerende kvarterer. Besøg det gamle konditori Antiga Confeitaria de Belém og smag den kendte kage Pasteis de Belem, som er små, søde cremekager. I kan også tage en tur til den gamle borg Castelo de São Jorge, der ligger højt over byen og byder på en smuk udsigt over hovedstaden.

Hvis du er til standliv, så er strandene tæt på. Ca. tre kvarters kørsel fra centrum af Lissabon ligger der kridhvide sandstrande, hvor du kan nyde livet og bare slappe af.

Med dette tilbud kan I vælge mellem 4 eller 5 overnatninger på centralt hotel inkl. morgenmad, en bådtur med guide, snacks og vin samt fly tur-retur fra København eller Hamborg. Pris fra 2.589,- pr. person.

Storbyferie i Lissabon

Det er på Travelbird.dk, at I finder tilbudet.

Jeres hotel, Hotel Dom Carlos Park, ligger centralt i Lissabon i gåafstand fra byens shoppingmuligheder og tæt ved markedspladsen Marques de Pombal. Her skal I bo i et dobbeltværelse med plads op til 3 voksne.

Feriens højdepunkt er bådturen på andendagen. To timer varer den, og er inklusiv snacks og vin alt imens jeres guide fortæller om Lissabons seværdigheder.

Læs også: Tips til en storbyferie i Lissabon

Rossio square in Lisbon, Portugal iStock_000069608703_Large-2

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning