Storbyferie i Lissabon

Storbyferie med hotel og fly tur-retur fra København

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Hotel Travel Park
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider Morgenmad
fra kr. 3571

Leder I også efter en ny by at indtage på jeres næste storbyferie? Tag på storbyferieLissabon, Portugals hovedstad. Den bakkede by har masser at byde på. Lissabon har for eksempel en fantastisk forskelligartet arkitektur – gotisk, barok, moderne og postmoderne konstruktioner kan findes overalt, og man vrider næsten nakken af led for at få det hele med! I skal helt sikkert også prøve de gule sporvogne, som kører op og ned ad byens stejle gader. Fun fact: Sporvognene i Lissabon er en af de eneste bevægelige UNESCO seværdigheder!

Lissabon er en by med mange museer. Er I til moderne kunst, kan jeg anbefale Berardo-museet. Her finder I værker af kunstnerne Jackson Pollock, og Pablo Picasso. Og mens I nu er i bydelen Belém, så skal I klart se tårnet Torre de Belém og Jeronimos-klostret, som begge er på UNESCOs verdensarvsliste. Der er også masser af kunst rundt i byen med de mange smukt-dekorerede metrostationer. Så husk at tage en tur med metroen!

Køb billetter til Lissabons seværdigheder

Storbyferie i Lissabon

Det er på Bravotours, at I finder denne rejse, der både egner sig til en singlerejsekærestetur eller tøsetur.

I skal bo på det 4* Czar Lisbon Hotel, som ligger kun 10 min fra lufthavnen, men alligevel i gåafstand fra centrum. Alternativt ligger der en undergrundstation lige ved hotellet. I bor på dejlige lyse og moderne værelser. Hotellet er den perfekte base for jeres næste storbyferie i Lissabon!

deal-screenshot

deal-lissabon-1