fra kr. 649

Travelbird.dk byder dig velkommen til Polens andenstørste by og den tidligere hovedstad, Krakow. Byen er helt perfekt til en storbyferie med plads til både historie, kultur og afslapning. Byen byder på betagende arkitektur, smukke kirker, hyggelige caféer og historiske seværdigheder. Heldigvis overlevede største delen fra bygningerne i Krakow 2. Verdenskrig og byen har derfor et helt unikt arkitektonisk udtryk.

Med dette tilbud fra Travelbird, kan du få 2, 3, 4 eller 4 overnatninger i Krakow. Du flyver fra enten København, Malmö eller Hamborg.

Storbyferie i Krakow med perfekt beliggenhed

Midt i Krakow finder I Europas største markedsplads, Rynek Główny. Den er virkelig et must når man er i Krakow, og er bestemt et sted jeg anbefaler jer at tage til. Med sine ca. 40.000 m² og mange seværdigheder er denne middelalderlige torveplads helt klart byens centrum. Her kan I bl.a. se Mariakirken, rådhustårnet og det flotte Sukiennice, Polens ældste markedshal. Et anden del af byen som I bestemt skal besøg, er det jødiske kvarter, Kazimierz. Kvarteret er fyldt med kunstgallerier, små caféer og hyggelige butikker. Og det var også i dette kvarter, at filmen Schindlers liste blev optaget.

I bliver indkvarteret på Aparthotel Maly, som med sin beliggenhed kun 350 m fra togstationen Krakow Główny eller 800 meter fra pladsen Rynek Glówny har den perfekte placering så I kan udforske byen. Værelset er stilfuldt indrettet med to enkeltsenge eller en dobbeltseng, TV, te- og kaffefaciliteter samt eget badeværelse med bruser, toiletartikler og hårtørrer.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning