Storbyferie i Krakow

Påskeferie i Polens tidligere hovedstad, inkl hotel og fly t/r

  • Hotel Aparthotel Maly
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian, Easyjet
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 1456

Velkommen til Polens andenstørste by og den tidligere hovedstad, Krakow. Byen er helt perfekt til en storbyferie med plads til både historie, kultur og afslapning. Byen byder på betagende arkitektur, smukke kirker, hyggelige caféer og historiske seværdigheder. Heldigvis overlevede største delen fra bygningerne i Krakow 2. Verdenskrig og byen har derfor et helt unikt arkitektonisk udtryk.

Midt i Krakow finder I Europas største markedsplads, Rynek Główny. Den er virkelig et must når man er i Krakow, og er bestemt et sted jeg anbefaler jer at tage til. Med sine ca. 40.000 m² og mange seværdigheder er denne middelalderlige torveplads helt klart byens centrum. Her kan I bl.a. se Mariakirken, rådhustårnet og det flotte Sukiennice, Polens ældste markedshal. Et anden del af byen som I bestemt skal besøg, er det jødiske kvarter, Kazimierz. Kvarteret er fyldt med kunstgallerier, små caféer og hyggelige butikker. Og det var også i dette kvarter, at filmen Schindlers liste blev optaget.

Med dette tilbud kan du holde din påskeferie i en virkeligt spændende by!

Læs også: Rejseguide til Krakow 

Storbyferie i Krakow i Påsken

På min fly finder har jeg fundet flybilletter til Krakow for rimelige priser i Påsken. Bemærk dette er en populær højtid, og flybilletterne derfor ligger langt over niveau. Du kan komme tur/retur inkl mellemlanding for 1.008,- med LOT Polish Airlines eller du kan flyve direkte fra 1.594,- med Norwegian.

Indlogeringen sker på Ibis Budget Krakow Stare Miasto, der er blevet anmeldt med hele 4,5 ud af 5 på TripAdvisor og samtidigt kåret til Travellers Choice 2018. Hotellet ligger lige ved siden af hovedbanegården og kun en kort gåtur fra Krakows historiske centrum. Overnatning kan ske fra blot 224,- pr. nat i et delt dobbeltværelse.

deal-screenshot