fra kr. 849

Krakow er en super charmerende by som flere og flere for øjnene op for – og det forstår jeg godt. Brostensbelagte gader, betagende arkitektur, fascinerende museer og et kulørt natteliv  tiltrækker gæster fra nær og fjern. Vil I også opleve denne charmerende storby, så flyv med til Krakow, hvor der venter jer kulturoplevelser, gastronomi og shopping i topklasse og til gode penge.

Ifølge sagnet blev Krakow grundlagt, efter den heltemodige prins Krakus besejrede en frygtelig drage, der boede i en hule i Wawel-højen. Om denne historie er sand, ja det ved jeg ikke, men én ting er sikker – byens midte emmer stadig af middelalderlige charme og eventyr! Her kan I se de smukke gotiske kirker og renæssancehuse, drikke en kop kaffe på en café og snuse rundt i de spændende butikker. Krakow er et skatkammer af historie- og kulturoplevelser – besøg f.eks. Jomfru Maria kirken, Wawel-slottet og det jødiske kvarter, Kazimierz, som er fyldt med kunstgallerier, små caféer og hyggelige butikker. Og det er også i dette kvarter af filmen Schindlers liste blev optaget.

Historisk storbyferie i Krakow

Det er på Travelbird.dk I finder denne rejse.

I bor på det moderne BlueBells Aparthotel i Krakows gamle bymidte. Hver morgen nyder I jeres morgenmad i Café Columbus, som ligger kun et par minutters gang fra hotellet. Hotellet har døgnåben reception og gratis WiFi. I bor på et klassisk indrettet og lyst dobbeltværelse, der er udstyret med en dobbeltseng, fladskærms-TV og eget badeværelse med bruser.

Via Travelbird.dk kan I også vælge 2 forskellige udflugter af komme på (mod betaling). Den ene er en tur til koncentrationslejren Auschwitz Birkenau (265,- pr. person). Denne udflugt inkluderer transport, guidet rundvisning i koncentrationslejren, guidet rundvisning på det tilhørende museum og entré. I bliver hentet ca. kl. 07.30 om morgenen, og udflugten tager 6-8 timer. Den anden udflugt er til saltminerne i Wieliczka som er på UNESCO’s verdensarvsliste (265,- pr. person). Turen tager 4 timer, og det anbefales at medbringe madpakke. Bemærk venligst, at I undervejs i alt vil møde ca. 800 trappetrin, og at temperaturen er 14 grader. Turen anbefales derfor kun til dem i nogenlunde fysisk form.

Bemærk: hvis I kun har 2 overnatninger i Krakow, kan I ikke nå begge udflugter.

kraa1

2, 3 eller 4 nætters storbyferie i Krakow på centralt hotel inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg

  • Rejseperiode: 4. august 2016 – 23. februar 2017
  • Rejselængde: 2, 3 eller 4 nætter
  • Afgangs lufthavn: København eller Hamborg
  • Destination: Krakow
  • Flyselskab: Norwegian eller Easyjet
  • Hotel: BlueBells Aparthotel
  • Bedømmelse: 4/5 på TripAdvisor 213 anmeldelser + udmærkelsescertifikat
  • Beliggenhed: Centralt
  • Pension: Morgenmad
  • Lufthavns transfer: Ikke inkluderet
  • Pris: Fra 849,- pr. person

deal-screenshot

krasnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning