fra kr. 929

Denne billige deal er næsten dum at misse! 3, 4 eller 5 overnatninger på 4-stjernet hotel i Budapest inkl. morgenmad, velkomstdrink, 1x 3-retters middag, gratis adgang til sauna og fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg – prisen er fra 929 kroner.

Den ungarske hovedstad Budapest er sammensat af navnene på to byer, Buda og Pest, der ligger på hver sin side af floden Donau. Det er en smuk by, som sagtens kan konkurrere med Paris, når det gælder titlen om at være Europas smukkeste hovedstad. Her er både traditionelle termalbade, klassiske caféer, museer, men også et levende og underholdende natteliv.

Hvis du vil have flere tips til en perfekt weekend i Budapest, så læs vores rejseartikel med masser af tips!

Storbyferie i Budapest – 4 overnatninger på hotel inkl. fly med pris fra 929 kroner

Det er på Travelbird.dk, at du finder denne deal. Tilbuddet inkluderer overnatning på Golden Park Hotel (3 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 839 anmeldelser). Hotellet er placeret i den vestlige del af byen og er belligende ved en af de største stationer i byen. De fleste store seværdigheder kan nås til fods, og tæt ved hotellet ligger det kæmpestore shoppingcenter Arena Plaza.  På hotellet er der gratis adgang til fitnessfaciliteterne og saunaen, og ikke mindst morgenmaden, der serveres i hotellets restaurant. Der er 179 værelser på Golden Park Hotel, alle med faciliteter såsom  aircondition, TV, pengeskab og privat badeværelse med hårtørrer. Derudover er der gratis wi-fi på hotellet.

budapest_3

 

 

 

 

deal-screenshot