Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Denne billige deal er næsten dum at misse! 3 overnatninger på 4-stjernet hotel i Budapest inkl. fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Aarhus – prisen er fra 599 kroner.

Den ungarske hovedstad Budapest er sammensat af navnene på to byer, Buda og Pest, der ligger på hver sin side af floden Donau. Det er en smuk by, som sagtens kan konkurrere med Paris, når det gælder titlen om at være Europas smukkeste hovedstad. Her er både traditionelle termalbade, klassiske caféer, museer, men også et levende og underholdende natteliv.

Hvis du vil have flere tips til en perfekt weekend i Budapest, så læs min rejseartikel med masser af tips!

Three Corners Hotel Bristol i Budapest

Dealen har jeg sammensat med fly fundet på min fly finder. Eks fra København t/r 10-13. december fra 146,-.

Indlogeringen sker på det centrale og 4*hotel The Three Corners Hotel Bristol, som har fået rigtigt fine anmeldelser på TripAdvisor. På Hotels.com kan det bookes til 680,- pr. person for to personer for 3 nætter i december.

I bookingprocessen kan du vælge mellem både et dobbeltværelse, 3-personers værelse eller deluxe dobbeltværelse. Alle værelser er moderne og lyst indrettet samt med aircondition.

På hotellet kan du også finde fitnessrum og finsk sauna, samt blive betjent af den 24-timers åbne reception.

deal-screenshot