fra kr. 959

Budapest er en skøn storby og en af mine yndlingsbyer at holde ferie i. Budapest byder på fabelagtig arkitektur, en fascinerende historie og en overflod af både seværdigheder og spisesteder. Tag på en spadseretur over Széchenyi-broen, som forbinder Buda og Pest, og nyd den postkortsmukke udsigt over Donau. I kan også besøge Heltepladsen, der blev anlagt for over 100 år siden for at markere Budapests 1000 års fødselsdag. Til sidst skal I selvfølgelig have en omgang gullasch på en de traditionelle værtshuse, men der er også tonsvis af muligheder for at smage på den finere madlavning her i Ungarns hovedstad.

Storbyferie i Budapest

Det er Travelbird.dk, som udbyder denne rejse. På turen kan I også glæde jer til at opleve en 2-timers bådtur med vinsmagning, som er inkluderet i prisen – 7 forskellige vine samt naturligvis sightseeing fra vandsiden!

I bor på Medosz Hotel, som nyder godt af en central beliggenhed. Hotellet ligger i gaden Andrássy út, blot 100 m fra Liszt Ferenc tér-pladsen samt metrostationen Oktogon og 5-10 minutters gang fra de fleste af Budapests største seværdigheder, herunder operahuset, Donau-floden samt Sankt Stefans-basilikaen. Samtlige værelser har fladskærms-tv, gratis Wi-Fi, værdiboks samt eget badeværelse med badekar eller bruser.

deal-screenshot

buda
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning