Storbyferie i Bologna

Miniferie i januar i byen der er kendte for sin pasta, tårne og arkader

  • Hotel Mercure Hotel Bologna Centro
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Ryanair
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 857

Denne historiske Middelalderby i den nordlige del af Italien er også centrum for den italienske madkultur. Det er her pastaen har sin oprindelse fra, og bolognese…ja, det siger vist sig selv. Byen kaldes også for den røde by, La Rossa, grundet de røde teglsten, som præger byens gamle huse.

Bolgna er også kendt for sine tårne. I byens midte ser du to skæve tårne, Le Due Torri, fra hvis toppe du har et imponerende syn over byen. Og heroppe fra bemærker du måske især, at fortorvene alle er overdækkende. Bologna er nemlig også arkadernes by. Byens fortorve er simpelthen overdækket. Det er sket ved en genistreg, da man i sin tid manglede beboelsesplads i byens midte, og derfor udvidede husenes 1. sal, så de gik ud over fortorvene. På den måde blev der scoret nogle ekstra og billige kvadratmeter.

Storbyferie i Bologna

Hvis du er hooked på at se Bologna, så er du heldig. Jeg har i dag fundet billige flybilletter til Bologna på min fly finder fra bare 221,- pr. returbillet. Jeg har fundet flere billige datoer, som du kan se herunder:

Du skal bo på det 4* Suite Elite Hotel, der ligger i gåafstand til både banegården og centrum. Jeg har fundet hotellet på Trivago.dk til 443,- pr. nat inklusiv morgenmad, eksempelvis fra 24. – 27. januar.
Indlogeringen sker på et 21m2 stort dobbeltværelse med udsigt. WiFi, satellit TV og badeværelse er også til rådighed.

deal-screenshot