fra kr. 2709

Påskeferie priser fra 8.129,- med afgang d. 29. marts 

Denne historiske Middelalderby i den nordlige del af Italien er også centrum for den italienske madkultur. Det er her pastaen har sin oprindelse fra, og bolognese..ja, det siger vist sig selv. Byen kaldes også for den røde by, La Rossa, grundet de røde teglsten, som præger byens gamle huse.

Og nu har jeg fundet et tilbud fra Travelbird på en rejse, hvor I kan opleve Bologna i 3-6 dage på et centralt 4-stjernet hotel inklusiv morgenmad og fly t/r fra bare 2109,- pr. person.

Storbyferie i Bologna

I skal bo på det 4-stjernet Mercure Hotel Bologna Centro, som ligger  lige ved siden af den central banegård, i byens nordlige centrum. Indlogeringen sker på dobbeltværelser med enten to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der er gratis WiFi, privat badeværelse og air condition på værelserne.

I hotellets private park, kan I i fred og ro nyde et glas vin fra hotellets bar og suge de italienske indtryk til jer. Ét af de indtryk I ikke må, eller kan misse, i Bologna er det knap 100 meter høje tårn, Torri  Degli Asinelle. Det er det ene af de tre T’er, som Bologna står for det. Et andet dem er tortellini, den klassiske pastaret. Og det tredje T, det må I selv tage på opdagelse for at finde ud af…

3

deal-screenshot

deal bologna
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning