fra kr. 1529

Om du er til shopping, historiske seværdigheder, kulturelle aktiviteter eller et farverigt natteliv, så finder du det hele i Berlin.

Med dette tilbud kan du vælge mellem 2,3 eller 4 overnatninger på det prisbelønnede Hotel Q!, der har en lang liste af berømtheder blandt sine gæster — Brad Pitt, Angelina Jolie og Drew Barrymore er et par af dem. Rejsen inkluderer morgenmad, fly tur-retur fra København eller Billund samt adgang til wellness-område, og prisen er fra 1529,- pr. person.

Hvis du vil have tips og tricks til, hvad du skal se og opleve i byen, så har jeg den perfekte guide lige her: Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad.

Storbyferie i Berlin

Hvis en storbyferie i Berlin lyder lokkende, så klik dig ind på Travelbird.dk, hvor du finder hotel-tilbuddet.

I bor på Hotel Q! (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 939 anmeldelser), der har en dejlig og attraktiv placering tæt på den populære handelsgade, Kurfürstendamm. Designhotellet råder over en restaurant, som serverer lækre retter. Opholdet inkluderer adgang til wellness – og fitnessområde. Nyd varmen og det bløde sand i det opvarmede sandrum, slap af i saunaen og bliv til sidst skyllet igennem i det japanske baderum. Den perfekte måde at afslutte en lang dag med oplevelser og sightseeing på.

Jeres dobbeltværelse er ca. 18-20 m², og der hersker en hyggelig og stilfuld stemning her. Alle værelser er udstyret med et skrivebord, et åbent badeværelse med brusekabine, separat toilet, hårtørrer, make-up spejl, aircondition, minibar, fladskærms-TV, radio, telefon og gratis wi-fi.

Berliner Fernsehturm in der Dämmerung

 

 

 

deal-screenshot

berlin q
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning