fra kr. 2382

Barcelona er en yderst populær rejsedestination, og det forstår man godt! Byen har en unik blanding af storby og strand-charme. Maden og de mange attraktioner i byen er med til at gøre Barcelona helt speciel, og hvis du ikke har besøgt storbyen før, så vil jeg på det kraftigste anbefale, at du pakker din kuffert lige nu!

Jeres hotel, Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas, ligger tæt ved Las Ramblas, der er den kendte boulevard, der går gennem byens centrum, og er en levende og livlig oplevelse. Hotellet råder bl.a. over døgnåben reception og gratis wi-fi, og hvis I har brug for at blive kølet ned, så er der en hyggelig pool på hotellets tagterrasse.

Hvor finder I det bedste tapas? Hvor skal I tage hen at danse? Og hvilke seværdigheder må I ikke gå glip af? Det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Fortvivl ej! Jeg har fundet frem til de bedste tips og tricks i denne artikel: ‘De bedste tips til en sommertur til Barcelona‘.

Storbyferie i Barcelona

Hotellet finder i på Trivago.dk, mens I finder billige flybilletter på Momondo.dk.

Jeres værelse har gratis wi-fi, LCD-tv med premium-tv, kaffe-/temaskine, badeværelse, pengeskab, skrivebord, telefon og aircondition. Der er desuden daglig rengøring.barca

 

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning