fra kr. 2083

Årh, Barcelona! Den perfekte kombination af storby og strand-charme. Den spanske by er en yderst populær rejsedestination, og det forstår man godt. Maden, de mange attraktioner og den skønne atmosfære er med til at gøre Barcelona helt speciel, og hvis du ikke har besøgt storbyen før, så vil jeg på det kraftigste anbefale, at du pakker din kuffert lige nu!

Med denne rejse flyver I tur-retur fra København til Barcelona og bor på 4-stjernet hotel i centrum af byen. Pris fra 2083,- pr. person. 

I Barcelona kan du glæde dig til at opleve fantastiske smukke bygninger af arkitekten Antoni Gaudi. Læg vejen forbi Sagrada Familia – kirken, der er et af Gaudís mest kendte bygningsværker, tårner sig op midt i Barcelona. Parc Güell er endnu et af Gaudis værker, og den berømte park er med på UNESCO’s verdensarvsliste. Her kan du opleve arkitektens organiske arkitektur og samtidig nyde udsigten over Barcelona og Middelhavet. Hvis varmen bliver for meget, og I har brug for at blive nedkølet, så er der masser af muligheder for at tage en dag til stranden og nyde livet der.

Storbyferie i Barcelona i juli

Jeg har fundet denne rejse på Expedia.dk.

Silken Concordia Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 636 anmeldelser) ligger i Sants-Montjuic området, kun 5 minutters gang fra Tantarantana Teater og Plaza de España. Derudover ligger Cataloniens Nationalkunsthistoriske Museum og Las Ramblas ca. 2 kilometer derfra.

Hotellet råder bl.a. over en restaurant, en udendørs pool og en bar/lounge, og der tilbydes gratis wi-fi på fællesarealer og på samtlige værelser. Sidstnævnte har også minibar og tv, og hotellets gæster kan desuden nyde godt af faciliteter som roomservice og mulighed for massage.

Artikelbild_Barcelona_Gaudi (Exemplaar met conflict van MacBook Air van Gerwin 2016-03-08)

 

 

 

 

deal-screenshot

barcelona 83
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning