fra kr. 5599

Her er der tale om en rejse, der forener det bedste fra to verdener:  3 overnatninger på hotel i fantastiske Athen og 4 overnatninger på de græske øer Poros og Hydra. Alle græske herligheder i én ferie. Prisen er fra 5599 kroner.

I Athen vil I have en overnatning. Den græske hovestad er fuld af seværdigheder og attraktioner, så I kommer ikke til at kede jer. Besøg et af byens vartegn: Akropolis, der gennem hele oldtiden var Athens religiøse centrum. Gå f.eks. på opdagelse rundt om templet Parthenon, der troner øverst på Akropolisklippen og nyd den flotte udsigt ned over Athen.

Hvis du vil på shopping, så er gaderne omkring Monastiráki-pladsen lige nord for Plaka gode. Her ligger antik- og souvenirforretningerne tæt. Det er det perferkte sted at shoppe, hvis du skal have souvenirs med hjem. Om søndagen, når forretningerne er lukkede, så er Plaka også stedet at søge mod. Her åbner Athens berømte Monastiráki loppemarked. Gå på opdagelse i alt lige fra antikviteter og sølvtøj til lædervarer og smykker.

Efter storbyferie i Athen går turen videre til øen Poros. I tager med færgen, og turen varer ca. 4 timer. På Poros checker I ind på hotellet og har resten af dagen samt hele næste dag til at udforske den 33 km² store ø. Naturlivet er frodigt med vulkanske landskaber og grønne områder med pinje- og citrustræer.  Tag på spadseretur i de charmerende stræder eller langs havnepromenade. Her finder I hyggelige taverner og cafeer, der oser af en hyggelig og afslappende atmosfære.

Derefter er det øen Hydra, der skal besøges.  Måske er den første ting, I lægger mærke til, at der ingen biler er på øen – det er ikke et resultat af finanskrisen. Derimod er al bilkørsel forbudt, så I kan se frem til et par dage, hvor I virkelig kan nyde stilheden og det rolige tempo. Nyd den gode mad, tag på snorkel-tur, slap af ved stranden – mulighederne er mange, og det bedste er, at I selv sætter tempoet for forholdet på Hydra.

De sidste to overnatninger er i Athen.  Så fik I ikke set det hele den første dag (og det tvivler jeg på, da Athen indeholder mange fantastiske attraktioner), så er muligheden der igen. Og husk: hvis du er mættet af seværdigheder, så bliver man aldrig træt af det græske køkken. Den græske mad er noget helt særligt, især når den er tilberedt af de lokale.

Den sidste dag bliver I transporteret til lufthavnen, hvor flyet mod Danmark venter.

Storbyferie i Athen og ø-hop i det græske øhav i samme rejse

Synes du også, at daseferie og kulturelle oplevelser lyder som en god idé, så klik ind på Travelbird.dk. Her finder du tilbuddet, der inkluderer 7 overnatninger på 3 forskellige hoteller i Athen og på øerne Poros og Hydra. Prisen, der starter fra 5599 kroner, er inkl. morgenmad på hotellerne, fly tur-retur fra København og al transport på og mellem øerne (undtagen på Hydra). 

griechenland_poros_greece_166096925

 • Kulturel storbyferie i Athen i kombination med daseferie på 2 smukke græske øer
  • Rejseperiode: 1. maj, 2016 – 4. oktober, 2016.
  • Rejselængde:: 7 nætter
  • Afgangs lufthavn: København
  • Destination: Athen, Poros og Hydra, Grækenland
  • 3 overnatninger på Best Western Candia Hotel*** (eller tilsvarende) i Athen
  • 2 overnatninger på Manessis Hotel*** (eller tilsvarende) på øen Poros
  • 2 overnatninger på Hydroussa Hotel*** (eller tilsvarende) på øen Hydra
  • Færge på strækningerne Piræus-Poros, Poros-Hydra og Hydra-Piræus
  • Fly tur-retur fra København
  • 8 kg håndbagage
  • Morgenmad på hotellerne
  • Havneskatter
  • Transport mellem lufthavnen/havnen og hotellerne (undtagen på Hydra, da bilkørsel ikke er tilladt på øen)
  • Pris: Fra kun 5599 kroner per person

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning