Athen er en af mine yndlings byer i Europa. Den er ikke ligeså turistet som Rom, men den byder på næsten ligeså mange smukke seværdigheder. I kan blandt andet se Akropolis, Zeus templet, den botaniske have, Parthenon og meget mere. Jeg kan også anbefale at tage nogle dagsudflugter, så du kan se mere af det smukke land. Blandt andet ligger Marathon kun 42 km (sjovt ikke?) fra Athen, og der har de nogle smukke klippestrande, og en gammel bydel, som helt sikkert er et besøg værd.

Et andet plus ved en storbyferie i Athen, eller ferie i Grækenland i det hele taget – er at tingene er meget billige her. Du kan altså spare mange penge ved at holde storbyferie i Athen frem for fx Rom.

Jeg har sat en rejse sammen til dig, så du let og billigt kan holde storbyferie i Athen. Her har jeg fundet både flybilletter og overnatningsmuligheder til dig.

Overnatning

Værelse i centrum af Athen med morgenmad fra AirBnB

athen 1

Lille og sød lejlighed beliggende i et smukt og roligt kvarter, meget tæt på de mest interessante steder i Athen. Du kan meget nemt få adgang til metrostationer, og du kan komme til lejligheden direkte fra lufthavnen med den blå metrolinje og fra Piræus havn med den grønne metrolinje. Du kan nå Akropolis inden for ti minutters gang. Gamle Agora, Monastiraki, Kerameikos, Technopolis, Hill of Pnyx og Observatoriet er en nem og behagelig gåtur blot få meter fra lejligheden! Og så er der oveni købet morgenmad med! 

Plads: Til 1 gæst

Pris pr nat: 176,- 

Book boligen her

Fly

Fly fra Billund til Athen fra den 29. maj – 05. juni 

Airline tickets and documents on wooden background shutterstock_269588303-2 – Copy

Tur 29. maj: 10:40 ankomst 15:20

Retur 05. juni: 16:00 ankomst 18:40

Pris t/r: 274,- 

Book flybilletter her

 • 1 uges storbyferie i Athen med fly t/r og morgenmad

  • Destination: Athen, Grækenland
  • Rejseperiode: 29. maj – 05. juni
  • Rejslængde: 7 nætter
  • Afgangslufthavn: Billund
  • Pris: 1791,- samlet pris for 1 person for Airbnb i 7 nætter (inkl gebyrer) + fly t/r

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning