Jeg er fan af Amsterdam- så er det sagt! Amsterdam er en enormt populær destination for storbyrejsen, og det er med god grund. De traditionelle, noget skæve, huse, de hyggelige kanaler og de skandaløse fester. Her er virkelig noget at komme efter. De fleste af byens attraktioner er i gå-afstand, og hvis du bliver træt af at gå, kan jeg anbefale at tage på en kanalrundfart og se byen fra vandet.

Besøg her Anne Franks hus, se Rembrandt og van Goghs mesterværker på Rijksmuseumet og spis verdens bedste småkager i småkagefabrikken Van Stapele Koekmakerij. Læs min rejseguide til Amsterdam for mere inspiration.

Storbyferie i Amsterdam på nyt 4* hotel

Jeg har fundet et rigtig godt tilbud på en weekendtur til Amsterdam. Tilbuddet inkluderer fly til Amsterdam samt hotelophold med morgenmad.

I bor på det splinternye hotel Urban Lodge Hotel Amsterdam****, der åbnede i 2016 og tilbyder værelser med moderne indretning med hollandsk design. Hotellet ligger 5 kilometer fra Amsterdams centrum men kun 7 minutters gang fra togstationen Sloterdijk, der er et af de større knudepunkter i Amsterdam. Det er derfor nemt at komme til Amsterdams centrum fra hotellet.

Jeres ophold her inkluderer morgenmad, der serveres i hotellets egen restaurant. Her kan I desuden smage på varme hollandske specialiteter.I kommer til at bo i et lyst dobbeltværelse med wifi og eget badeværelse

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning