fra kr. 1399

Jeg er fan af Amsterdam- så er det sagt! Den hyggelige atmosfære, kanalerne, de små caféer og de mange shoppingmuligheder. Det er en af de mest populære hovedstæder at tage på storbyferie i Europa, og det er forståeligt. Alt er i gå-afstand, og hvis du bliver træt i benene, så kan du hoppe på en kanalrundfart og opleve den skønne by fra vandet.

Besøg her Anne Franks hus, se Rembrandt og van Goghs mesterværker på Rijksmuseumet og spis verdens bedste småkager i småkagefabrikken Van Stapele Koekmakerij. Læs min rejseguide til Amsterdam for mere inspiration.

Storbyferie i Amsterdam

Jeg har fundet et rigtig godt tilbud på en weekendtur til Amsterdam. Tilbuddet inkluderer fly til Amsterdam samt hotelophold med morgenmad.

I bor på det splinternye 4-stjernede hotel Urban Lodge Hotel Amsterdam, der åbnede i 2016 og tilbyder værelser med moderne indretning med hollandsk design. Hotellet ligger 5 kilometer fra Amsterdams centrum men kun 7 minutters gang fra togstationen Sloterdijk, der er et af de større knudepunkter i Amsterdam. Det er derfor dejlig nemt at komme til Amsterdams centrum fra hotellet.

Jeres ophold her inkluderer morgenmad, der serveres i hotellets egen restaurant. Her kan I desuden smage på varme hollandske specialiteter.

I kommer til at bo i et lyst dobbeltværelse med wifi og eget badeværelse

Læs mere om tilbuddet og bestil på Travelbird.dk.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning