fra kr. 1069

Jeg er fan af Amsterdam- så er det sagt! Den hyggelige atmosfære, kanalerne, de små caféer og de mange shoppingmuligheder. Det er en af de mest populære hovedstæder at tage på storbyferie i i Europa, og det er forståeligt. Alt er i gå-afstand, og hvis du bliver træt i benene, så kan du hoppe på en kanalrundfart og opleve den skønne by fra vandet af.

Jeg har samlet mine bedste tips og tricks i artiklen ‘De bedste tips til Amsterdam‘. Her kan du læse om kulturelle seværdigheder i byen, det legendariske natteliv, shopping og meget mere.

Storbyferie i Amsterdam

Travelbird.dk finder du tilbuddet, der tager dig en tur til den romantiske storby. Tilbring 2, 3 eller 4 overnatninger på 4-stjernet hotel, inkl. morgenmad hver morgen, fly tur-retur fra København, Aalborg eller Hamborg samt adgang til wellness og fitness – prisen er fra 1069 kroner.

I bor på det 4-stjernede Corendon Vitality Hotel Amsterdam (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 359 anmeldelser), der åbnede i februar 2015 og byder på et hav af lækre faciliteter. Hotellet råder over restaurant, bar, lounge og terrasse og fitnesscenter. Sidstnævnte er der fri adgang til. Derudover får I også 4 timers adgang til hotellets 1.000 m² store Vitaliy Spa. Spaen tilbyder finsk sauna, infrarød sauna, hammam (tyrkisk bad) og indendørs swimmingpool. Indendørs finder I også en kunstig strand med en temperatur på 28-30 grader.

Hotellets værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. De er samtidig udstyret med aircondition, TV, kaffe- og tefaciliteter, værdiboks, skrivebord og lille køleskab. Badeværelset er indrettet med en loftmonteret bruser. Der er desuden gratis wi-fi på hotellet.

Storbyferie i Amsterdam

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning