Amsterdam er en charmerende by på alle måder, og med sine kanaler og meget smalle huse er den også helt unik. Og Amsterdam har også meget at byde på. Du kan tage på Rijksmuseum, Van Gogh Museum og Stedelijk Museum, shoppe i De 9 Gader, besøge Amsterdams botaniske have som er en af verdens ældste, låne cykler og tage på opdagelse og besøge Anne Franks Hus, listen med oplevelser er lang. Vil I besøge Anne Franks Hus, som jeg bestemt vil anbefale, er et lille tip at bestille billet hjemmefra, da køen altid er meget lang. Hvis I rejser med børn kan jeg varmt anbefale det store eksperimentaruim Nemo som ligger midt i det gamle havnebassin kaldet Oosterdok. Er man lidt ældre eller ølentusiast er en guidet tur på Heineken Experience besøget værd.

Find jeres billetter til seværdighederne i Amsterdam på Tiqets.com

4-stjernet afslapning på storbyferie i Amsterdam

Det er Travelbird.dk som er udbyder på dette tilbud.

Det 4-stjernede Hotel Arena ligger i en elegant, historisk bygning og har en klassisk indretningsstil. Hotellet ligger i det østlige Amsterdam, og med blot få minutters gang til det nærmeste stoppested kan I nemt komme ind til centrum. Det er også muligt leje en cykel på hotellet og udforske byen på to hjul – det er nemt og hurtigt i denne flade by.

I bliver indkvarteret på et deluxe dobbeltværelse, som har dobbeltseng, TV, aircondition, gratis WiFi, minibar, telefon, værdiboks, kaffe- og tefaciliteter samt badeværelse med hårtørrer.

amsterdam2

deal-screenshot

amsterS
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning