fra kr. 1569

Det er aldrig for tidligt at gå i gang med at planlægge sin ferie. Derfor blev jeg også glad, da jeg så denne efterårs- eller vintertur, der tager jer til skønne og fascinerende Istanbul.

I kan glæde jer til 3 overnatninger på det 4-stjernede Almina Hotel i hjertet af den historiske by. Istanbul forbinder de to kontinenter Asien og Europa, og der er en dejlig blanding af øst og vest, kulturliv, historiske bygninger og shoppingmuligheder. Det er en skøn storby, da tyrkerne er venlige og imødekommende, og så ligger mange af byens største seværdigheder inden for et meget lille område.

Et af byens højdepunkter er den imponerende Hagia Sophia, en tidligere byzantinsk kirke, som blev bygget i det 6. århundrede, og senere blev omdannet til moské, men som nu er et museum.

Storbyferie i hjertet af Istanbul

Det er på Travelbird.dk, at I finder jeres efterårs- eller vintertur til Istanbul.

I bliver indkvarteret på Almina Hotel, der er placeret i det historiske centrum af byen og en kort gåtur fra den Blå Moské. Opholdet er inklusiv morgenmad, som bliver serveret i restauranten, der har udsigt over Marmarahavet. Fra hotellets tagterrasse kan I nyde udsigten til Den Blå Moské, havet og den asiatiske side af Istanbul.

Hotellet råder også over et tyrkisk bad, sauna og massagemuligheder, som I mod gebyr kan nyde. Jeres værelse har plads til op til 3 personer og er pænt indrettet. Det er udstyret med gratis wi-fi, satellit-TV, aircondition, minibar, te- og kaffefaciliteter samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Hagia Sophia Istanbul

deal-screenshot

istanbuil
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning