fra kr. 922

Denne slovakiske hovedstad har masser af charme og historie at byde på, men også modernitet og shoppingmuligheder. Især sidstnævnte er yderst belejligt, når det hotel, jeg har fundet til jer, ligger lige oven på det nye Central Shopping Center. I skal nemlig bo på det 4-stjernede Lindner Gallery Central, hvorfra I har en flot udsigt udover byen og den kunstige park, der er anlagt ovenpå shoppingcenteret.

Og hotellet, dét får I til næsten halv pris. Fra bare 439,- pr nat, hvis i booker via Trivago.

I kan eksempelvis tage et fly derned fra København.

Storbyferie i Bratislava

Bratislava er stortset naboby til Wien, og hvis I forsætter lidt længere ned ad Donaufloden, som skærer midt igennem byen, så ender I efter kort tid i Budapest. Men, I skal da blive i denne skønne og lille hovedstad og opleve dens historie, som meget groft set strækker sig mere end 7.000 år tilbage i tiden. Nuvel, hvis vi snakker reel bosættelse, så er byen “kun” lidt over 2.200 år gammel. Meget af byens historie kan I opleve i Bratislava Old Town.

Hvis I nyder udsigten fra jeres hotel, så vil I helt sikkert også nyde udsigten fra UFO Observation Deck, der tager jer næsten 100 meter op i luften lige ved siden af Donaufloden og i forlængelsen af broen. Herfra er der udsigt til både Østrig og Ungarn, og naturligvis over hele Bratislava. Restauranten i bygningen er bestemt også værd at spise på, den har vundet flere priser.

Jeg ønsker jer god fornøjelse med jeres storbyferie i Bratislava.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning