fra kr. 1869

Berlin – Ich liebe dich! I den tyske hovedstad står oplevelserne i kø og venter på dig. Der sker altid noget i Berlin, så det er ikke overraskende, at den tyske hovedstad er en af de mest populære storbyer i Europa at rejse til. Uanset om du tager afsted for at opleve historiske seværdigheder, det vilde natteliv eller shoppe, så er en storbyferie i Berlin altid en god ide.

Jeg har sammensat en rejse til dig, så du kan tager på storbyferie i Berlin i maj for bare 1869,- pr. person. Rejsen inkluderer fly tur-retur fra København og overnatning på Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt, der ligger centralt placeret i Berlin. 

Da der er en masse ting at opleve og opdage i Berlin, har jeg samlet nogle tips, der sikrer fantastiske dage i byen. Med disse kan du både se de vigtigste seværdigheder og nyde byens stemning. Se dem i artiklen: ‘Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad‘.

Storbyferie i Berlin i maj

Flybilletterne finder I på Momondo.dk. Det 4-stjernede lejlighedshotel kan I booke via Trivago.

Lejlighedstotellet, Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 2477 anmeldelser) er beliggende på det livlige torv Hackescher Markt, og har lydisolerede lejligheder, moderne spa-faciliteter og en restaurant, der serverer australske retter. Alle lejligheder har fladskærms-tv, fuldt udstyret køkken og wi-fi.

Hotellet råder over et spa-området med sauna og 2 store boblebad. Derudover kan gæsterne også benyttet hotellets fitnessrum.

S-Bahnstationen Hackescher Markt er kun 200 meter fra hotellet, og togene kører til Alexanderplatz på kun 2 minutter.

Berlin Germany Shutterstock 314149679

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning