Spaophold i Kroatien

3 nætter på firestjernet hotel ved Novigrad, inkl. morgenmad

  • Hotel Hotel Nautica
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 886

Vil du forkæle dig selv, din ægtefælle og måske også et vennepar med et spaophold i Kroatien? Hotel Nautica i Novigrad, lige ud til den kroatiske vestkyst, byder på spa, wellness og massage foruden det behagelige klima Middelhavet har på denne årstid.

I bliver indlogeret på et lækkert superior double room med udsigt til parken, hvor der er plads til op til fire personer. For en pris fra bare 886,- per person, kan I få tre nætter inklusiv stor morgenmadsbuffet, fri brug af wellness- og spakompleks, indendørs pool, jacuzzi og meget, meget mere. Læs mere om tilbudet på TravelCircus.

Spaophold i Kroatien på firestjernet hotel med morgenmad

Hotel Nautica er det helt oplagte sted, hvis I gerne vil forkæles. De mange muligheder for wellness, 20% rabat massage og endda 10% rabat på den nærliggende Navigare Restaurant giver de helt optimale rammer for at koble helt fra hverdagens travlhed og lade op igen.

I kan eksempelvis flyve fra København til lufthavnen i Pula, som ikke ligger langt fra Novigrad. Transfer fra lufthavnen til hotellet er mulig at aftale med Hotel Nautica. Jeg har tilføjet et link i denne deal til billige flybilletter fra Kastrup. Hvis du vælger at tage bilen, er der små 15 timer fra den dansk-tyske grænse til Novigrad, som ligger i det aller nordligste Kroatien.

deal-screenshot