fra kr. 5598

Sommerferie på Sardinien? Det lyder dejligt! Sardinien er uden tvivl en af Middelhavets smukkeste øer, den er på størrelse med Jylland og har et fantastisk smukt landskab. Grønne bjerge, varieret natur, krystalklart vand i smaradgrønne bugter er en del af kulisserne på Sardinien.

Glæd dig til at slappe af på de hvide sandstrande og nyde den italienske sol. Kulturelt har Sardinien også masser at tilbyde med mange, imponerende og historiske bygninger. Du kan også gå gennem de mange vinmarker på øen eller klatre i bjerge. Uanset hvad du vil bruge din ferie på, så er øen fuld af oplevelser.

Du må heller ikke gå glip af de kulinariske specialiteter, som øen er kendt for. Befolkningen på Sardinen har gennem generationer beskæftiget sig med landbrug og kvægavl og især været kendt for sin gede- og fåreavl. Den dag i dag er øen stadig præget af disse ældgamle traditioner, så overalt på øen kan du nyde hjemmelavet pølse, ost og velsmagende portvin.

Sommerferie på Sardinien

Det er på Primo Tours.dk, du finder rejsen til Sardinen.

Du kommer til at bo på Arbatax Park Resort, der er placeret i hyggelige omgivelser tæt på stranden og havet. Resortet ligger på en halvø i et ferieområde kaldet Le Dune, som er det første ferieområde, man byggede på Arbatax-halvøen. Her er en dejlig stemning, og der er kun mellem 10 og 100 meter til vandet. Flisebelagte gader og stier, gamle træer og en fin have med flotte blomster og palmer skaber en skøn atmosfære. og det er de perfekte rammer for en afslappende ferie.

Du bliver indkvarteret på dobbeltværelse med aircondition, TV, telefon, minibar mod gebyr og badeværelse med brus og hårtørrer. I området omkring hotellet findes barer, restauranter, indbydende solterrasser og dejlige swimmingpools med liggestole og parasoller. Opholdet er med halvpension, hvilket betyder, at morgenmad og aftensmad samt postevand og lokal vin til maden er inkluderet i prisen.

hotel sard
Kilde: Primo Tours

deal-screenshot

primo
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning