Sommerferie med halvpension på Sardinien

1 uges overnatning på resort med halvpension samt fly tur/retur fra Billund

  • Hotel Arbatax Telis Village
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider Halvpension
Holidayguru recommends 28.06.16 til 05.07.16
p.p. from kr. 2798

Sommerferie på Sardinien? Det lyder dejligt! Sardinien er uden tvivl en af Middelhavets smukkeste øer, den er på størrelse med Jylland og har et fantastisk smukt landskab. Grønne bjerge, varieret natur, krystalklart vand i smaradgrønne bugter er en del af kulisserne på Sardinien.

Glæd dig til at slappe af på de hvide sandstrande og nyde den italienske sol. Kulturelt har Sardinien også masser at tilbyde med mange, imponerende og historiske bygninger. Du kan også gå gennem de mange vinmarker på øen eller klatre i bjerge. Uanset hvad du vil bruge din ferie på, så er øen fuld af oplevelser.

Du må heller ikke gå glip af de kulinariske specialiteter, som øen er kendt for. Befolkningen på Sardinen har gennem generationer beskæftiget sig med landbrug og kvægavl og især været kendt for sin gede- og fåreavl. Den dag i dag er øen stadig præget af disse ældgamle traditioner, så overalt på øen kan du nyde hjemmelavet pølse, ost og velsmagende portvin.

Sommerferie med halvpension på Sardinien

Det er på Primo Tours.dk, du finder rejsen til Sardinen.

Du kommer til at bo på Arbatax Telis Village, der er placeret i hyggelige omgivelser og breder sig over et areal på 10 hektar på en privat halvø med et total areal på 60 hektar. Stedet egner sig især til familier med børn i alle aldre. Og så kan du nyde godt af den perfekte beliggenhed tæt på strande og bugter.

Du bliver indkvarteret på dobbeltværelse med aircondition, TV, telefon, køleskab og privat badeværelse. Opholdet er med halvpension, hvilket betyder, at morgenmad og aftensmad samt postevand og lokal vin til maden er inkluderet i prisen.

deal-screenshot

Untitled