fra kr. 2199

Leder du efter en afslappende sommerferie på Rhodos? Så har jeg fundet det perfekte tilbud til dig! En uges ferie på populært lejlighedshotel på Rhodos inklusiv fly tur-retur fra Billund. Afrejsedatoerne er i juni, og prisen er helt ned fra 2199,- pr. person.

På Rhodos kan du forvente behagelige temperaturer året rundt, smukke strande, lækker mad og dejlig stemning. Du kan komme helt ned i gear og få et skud D-vitaminer. Der er absolut ingen grund til at blive hjemme.

Du kan se frem til seværdigheder som Sommerfugledalen, som – navnet antyder – er fyldt med smukke sommerfugle. Naturen her er ligeledes betagende, og du behøver ikke være sommerfugle-ekspert for at nyde en tur hertil. Læg også vejen forbi Lindos, der er en af de mest imponerende, arkæologiske seværdigheder på Rhodos. Det dramatiske landskab er omgivet af den postkortsmukke og mere moderne by. De snoede stræder og hvidkalkede huse præger byen, og højt oppe troner et akropolis med antikke templer. Her finder du vigtige arkæologiske punkter, men der er mange andre interessante antikke ruiner fordelt ud over byen.

Hvis du ikke er til guide-ture, så vil jeg anbefale dig at leje en bil og udforske øen på egen hånd.

Sommerferie på Rhodos i juni

Det er Århus Charter, der sender dig fra Billund til Rhodos. Her bliver i indkvarteret på Malibu Studios (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 74 anmeldelser), der er et nyrenoveret, hyggeligt og populært lejlighedshotel. Hotellet er placeret i feriebyen Faliraki, og har en rolig beliggenhed, der er perfekt, hvis man ønsker fred og ro fra de mest hektiske områder i byen. 500 meter fra hotellet ligger den flotte Faliraki strand, hvor I kan solbade og svømme i havet.

Malibu Studios har en solterrasse med swimmingpool, seperat børnepool, billiard, liggestole og parasoller. Derudover er der en pool/snackbar, hvor I kan købe kolde drikkevarer og snacks. Hotellet har wi-fi, der kan tilkøbes mod gebyr. Jeres værelse er indrettet med bad/toilet, kombineret stue/køkken, TV, aircondition (mod gebyr) og balkon/ terrasse.

Hvis I vil shoppe, ud at spise eller prøve forskellige forlystelser, så finder I alt dette i Faliraki, der har et stort udvalg  af restauranter, butikker, barer og forlystelser.

Artikelbild_Rhodos_Kueste_Haeuser (Exemplaar met conflict van MacBook Air van Gerwin 2016-03-08)

 

 

 

deal-screenshot

Rhodos
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning