fra kr. 1155

Malta er et af de mindste lande i verden og består af syv småøer. Dog er det kun to de to største øer, Malta og Gozo, som er tætbefolkede. Det er førstnævnte ø, at denne rejse går til. På Malta kan I glæde jer til milde temperaturer og mange solskinsdage. Under jeres ferie bør I også besøge øerne Gozo og Comino, hvor I udover at komme tæt på interessante myter også kan svømme i Den Blå Lagune og se fantastiske klippeformationer.

Både hovedstaden Valletta og de forhistoriske Megalithic-templer er på UNESCOs Verdensarvsliste. Begge steder kan jeg varmt anbefale. I Valletta kan I tage på museum, i teatret, besøge St. Johns katedral eller spise på en af byen 169 restauranter. I kan desuden besøge Skipper Skræks by, Popeye Village, og opleve filmkulisserne til filmen Popeye, der havde Robin Williams i hovedrollen som en lidt finurlig Skipper Skræk.

Læs mere om Popeye Village – Skipper Skræks by på Malta

Solferie på Malta

Hvis en ferie på Malta har interesse, har jeg her sammensat et godt rejsetilbud til Malta.
min fly finder har jeg fundet direkte fly fra Billund til Malta fra 454,- fra 1. – 5. april. Foretrækker du at flyve fra Kbh koster t/r billetter i samme periode 973,- for en direkte afgang.
Og på TripAdvisor.dk har jeg fundet et lækkert 4*spahotel i samme periode til blot 377,- pr. nat i et delt dobbeltværelse.

Spahotellet Solana Hotel & Spa  ligger i den hyggelige og populære by Mellieha, ca. 1 km fra stranden. Lige uden for hotellet går strandbussen, og efter en håndfuld stop befinder I jer på stranden il-Bajja tal-Ghadira. Hotellets faciliteter inkluderer blandt andet en udendørs swimmingpool, et wellnessområdet med boblebad og fitnessrum, som I har gratis adgang til, samt fire restauranter og en tagterrasse med en fantastisk udsigt.

På Malta kan du i april forvente temperaturer på op imod 20 grader og havtemperatur omkring de 17 grader.

Early winter morning in Valletta, Malta.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning