fra kr. 3459

Kunne du tænke dig at tilbringe sommeren på dejlige Mallorca med masser af mulighed for at slappe af og slikke sol? Så skal du tjekke dette tilbud fra Travelbird.dk! Du kan vælge at bo 7, 9 eller hele 14 nætter på hyggeligt hotel i den lille badeby Ca’n Pastilla. Opholdet her er med all inclusive, så alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du behøver dermed ikke at skulle betale for noget, når først du er taget af sted.

Sommerferie på Mallorca med all inclusive

Du bliver indkvarteret på Hotel Ilusion Calmasom ligger blot 150 meter fra byens strand, der udgør en del af den populære Platja de Palma-strand. Når du ikke nyder livet på stranden, kan du plaske i hotellets store swimmingpool, hvor der om dagen er underholdning og spil for både store og små. Der findes også et flot wellnessområde på hotellet, hvor du kan benytte sauna, boblebad og dampbad (mod gebyr) samt fitness, og du kan more dig med live-musik, shows og diskotek om aftenen. De inkluderede måltider indtages i hotellets restaurant.

Du kommer til at bo på et simpelt indrettet dobbeltværelse med plads til maks 3 personer. På værelset er der dobbeltseng, aircondition, værdiboks (mod gebyr), TV samt egen terrasse. Derudover er der privat badeværelse med bruser og hårtørrer.

Læs også: Rejsetips til Palma de Mallorca

deal-screenshot

mallorca