fra kr. 3479

For tidligt at planlægge sommerferien i 2017? Nej! Det er aldrig for tidligt at drømme og slet ikke om ferie 😉 Med dette tilbud kan I nyde en sommerferie på Mallorca med all inclusive, hvor det behagelige middelhavsklima med masser af solskinstimer, lækre lokale delikatesser og ikke mindst maleriske natur med klipper, bjerge og lange sandstrande venter!

Sommerferie på Mallorca med all inclusive

Jeg har fundet dette rejsetilbud til jer på Travelbird.dk.

I kommer til at bo på Hotel Markus Park. Jeres hotel ligger 300 meter fra stranden i den nordøstlige del af Mallorca. Her er både en solterrasse med swimmingpools for både børn og voksne, og også en indendørs swimmingpool. Opholdet er all-inclusive, som bl.a. består af simple spanske og internationale retter.

Jeres dobbeltværelse har plads til op til fem personer (maks. 3 voksne, 1 barn 0-12 år og 1 baby 0-1 år), og har enten udsigt over byen eller over swimmingpoolen. Der er både aircondition, satellit-TV, telefon og værdiboks. I har desuden eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Hvis I ønsker det, er det også muligt at tilkøbe udflugter på rejsen via Travelbird.dk, eksempelvis til området omkring Fermentor-stranden med det ikoniske fyrtårn, der skråner højt oppe i 200 meters højde ved klipperne.

deal-screenshot

Capture (30)
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning