Efterårsferie på Costa Brava

Efterårsferie på Costa Brava m. hotel, helpension, transfer + fly t/r

  • Hotel Hotel Mercè
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider Helpension
p.p. from kr. 2269

Skal eftersferien indeholde sol, strand og afslapning, så har jeg fundet den perfekte ferie her!

5, 7, 9 eller 14 overnatninger på Hotel Mercè i Costa Brava, inklusive helpension og fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg. Pris fra 2.269,- pr. person. 

I bor i byen Pineda de Mar i området Costa Brava på Spaniens kyst, og her kan I nyde det lune middelhavsklima. Jeres familievenlige hotel ligger kun 10 minutters gang fra en skøn badestrand, hvor I kan tage på hyggelige strandture. Hvis I har lyst til lidt storbyliv, så kan I hoppe på toget på stationen, der kun ligger 750 meter fra hotellet. Herfra kommer I til Barcelona på ca. en time. Barcelona er en skøn storby, og jeg har samlet mine bedste tips og tricks i artiklen: ‘De bedste tips til en sommertur til Barcelona‘.

Hotellet ligger i Pineda de Mars gamle bydel, og på hotellet finder I både en swimmingpool, en solterrasse med liggestole og et legeområde for familiens yngste medlemmer. Opholdet er inkl. helpension, og jeres måltider serveres i den tilhørende restaurant. Lettere anretninger og kolde drikkevarer kan købes i caféen eller i poolbaren.

Efterårsferie på Costa Brava

Det er på Travelbird.dk, at du finder denne skønne solferie.

I bor på et hyggeligt værelse, der er indrettet i klassisk middelhavsstil. Værelserne er udstyret med TV, værdiboks og eget badeværelse med hårtørrer. I kan vælge imellem et dobbeltværelse, et 3-personers værelse eller et 4-personers værelse ved booking.

costa brava

deal-screenshot